Shhh… Το μυστικό για να φορέσεις το πιο σκούρο κραγιόν με επιτυχία δεν είναι αυτό που νομίζεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Shhh… Το μυστικό για να φορέσεις το πιο σκούρο κραγιόν με επιτυχία δεν είναι αυτό που νομίζεις
Filippo Fortis / Imaxtree.com

Τα σκούρα μωβ, μπορντό και καφέ κραγιόν έχουν την τιμητική τους στις γιορτές, όμως το μυστικό για να τα φορέσεις άψογα δεν είναι το… μολύβι χειλιών.

Τα σκούρα κραγιόν στις γιορτές δίνουν έναν αέρα πολυτέλειας και glam στα σύνολά μας. Με ένα πέρασμα, ακόμα και αν έχουμε φορέσει μόλις λίγη μάσκαρα στο υπόλοιπο πρόσωπο, μας κάνουν αυτόματα super περιποιημένες και elegant. Δεν τα φοράμε πάντα με επιτυχία όμως. Όσο καλά και να κάνουμε το περίγραμμα, όσο καλή ενυδάτωση και αν έχουμε προσφέρει στα χείλη μας, κάτι δεν πάει καλά και αυτό το «κάτι» δεν έχει να κάνει με το μακιγιάζ, αλλά με πιο σημαντικά πράγματα όπως η στοματική μας υγεία.

David-Koma-bbt-S23-029.jpg

Τα λαμπερά, λευκά δόντια είναι το Α και το Ω για ένα επιτυχημένο dark lip look. Τα λευκά δόντια όμως χρειάζονται φροντίδα. Όχι, δεν εννοούμε τη λεύκανση. Ναι, ξεκάθαρα μία λεύκανση θα τα έκανε πιο λαμπερά, όμως η καθημερινή φροντίδα μπορεί να σου χαρίσει εξίσου εντυπωσιακό, λευκό αποτέλεσμα ακόμα και σε λεκέδες που έχουν εγκατασταθεί καιρό στα δόντια σου. Ας είναι καλά η AIM White Now Time Correct!

AIM.png

H ΑΙΜ White Now Time Correct, είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια White Now της AIM, η οποία διορθώνει τους χρόνιους κίτρινους λεκέδες και προσφέρει ι 3x λευκότερα δόντια άμεσα με λεύκανση που διαρκεί! Χάρη στον συνδυασμό 2 κλινικά αποδεδειγμένων τεχνολογιών, της White Correct Technology και της White Infinity Technology, βοηθά στην αναζωογόνηση της εμφάνισης των δοντιών και στη διόρθωση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων για ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο.\

Supriya-Lele-emn-S22-010.jpg

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι, αυτό το «κάτι» που μπορεί να έλειπε από το dark lip look σου δεν ήταν παρά τα λευκά, λαμπερά δόντια που μπορεί να σου χαρίσει η ΑΙΜ White Now Time Correct άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Αρχικά να εντάξεις την ΑΙΜ White Now Time Correct στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Έπειτα, τη βραδιά που θέλεις να φορέσεις το σκούρο σου κραγιόν, να ξεκινήσεις πλένοντας πολύ καλά τα δόντια σου.

Στη συνέχεια θα κάνεις την ενυδάτωση χειλιών, την εφαρμογή του κατάλληλου lip liner και ασφαλώς του κραγιόν σου. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και θα απογειωθεί αν το συνδυάσεις με το πιο μεγάλο χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση.