Αυτό είναι το «μυστικό» της ΑΙΜ για ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το «μυστικό» της ΑΙΜ για ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση

Το χαμόγελό μας είναι η δύναμή μας! Δεν αφορά μόνο τα δόντια που ξεπροβάλλουν καθώς χαμογελάμε πλατιά. Είναι η εικόνα που προβάλλουμε στον κόσμο.

Ανεξάρτητα από τα ίδια μας τα δόντια, αν είναι ίσια ή στραβά, μεγάλα ή μικρά, το χαμόγελο είναι εκείνο που ακτινοβολεί τον ψυχισμό και την αυτοπεποίθησή μας. Οφείλουμε επομένως να το διατηρούμε όμορφο και υγιές, και η ΑΙΜ μας βοηθά να το κάνουμε εδώ και 30 χρόνια.

pexels-koolshooters-7142740.jpg

Βλέπεις, μέσα από κοινωνικές δράσεις, εκπαιδεύσεις αλλά και εξέλιξη των προϊόντων στοματικής φροντίδας, η ΑΙΜ στοχεύει σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: Την υγεία για κάθε χαμόγελο στην Ελλάδα. Η γκάμα των εξειδικευμένων προϊόντων της, η δράση της, τα εκπαιδευτικά της προγράμματα αλλά και η νέα της καμπάνια αποδεικνύουν τη δέσμευση της ΑΙΜ για υγεία σε κάθε χαμόγελο.

Με την καμπάνια «Πέρα από τα μπροστινά μας δόντια» η ΑΙΜ θέλει να μας κάνει να καταλάβουμε ότι το να χαμογελάς δεν έχει να κάνει μόνο με τα δόντια μας. Το χαμόγελο σημαίνει αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση είναι αποτέλεσμα ενός υγιούς και φωτεινού χαμόγελου. Τα ίδια τα δόντια μας μπορεί να μην είναι ολόισια, μπορεί να μην είναι καν… πολλά. Όταν είμασταν παιδιά, χαμογελούσαμε χωρίς να σκεφτόμαστε πώς μπορεί να δείχνει το χαμόγελό μας! Αυτό θέλει να μας βοηθήσει να κάνουμε η ΑΙΜ, να χαμογελάμε πλατιά με ένα στόμα γεμάτο υγεία.

CHRISTINA-3.jpg

Αυτό είναι το «μυστικό» της ΑΙΜ: Η υγεία των δοντιών, η σωστή φροντίδα τους και η περιποίησή τους με τα κατάλληλα προϊόντα. Μόνο έτσι θα γεμίζουμε χαμόγελα τον κόσμο γύρω μας και κατά συνέπεια θετικά συναισθήματα. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που θέλουμε και που πρέπει να έχουμε. Κάθε χαμόγελο είναι όμορφο όταν είναι υγιές και η ΑΙΜ είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή της περιποίησής του.