Το multistyler εργαλείο από τη Dyson μας έβγαλε ασπροπρόσωπες σε όλα τα events της χρονιάς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το multistyler εργαλείο από τη Dyson μας έβγαλε ασπροπρόσωπες σε όλα τα events της χρονιάς

Δύο διαφορετικές beauties και ένα εργαλείο που αναδείχθηκε σε απόλυτο hero το 2023!

Η δουλειά της beauty editor είναι πολύ ωραία -δεν θα πω ψέματα-. Γράφουμε για την ομορφιά, δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και, φυσικά, ενημερωνόμαστε για αυτά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνουμε σε events, παρουσιάσεις και εννοείται γυρίσματα όπως αυτά που απολαμβάνεις στα social media του Queen.gr. Τα μαλλιά μας επομένως, πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και ένα εργαλείο, έγινε ο hero του styling. Βλέπεις, δεν υπάρχει πάντα (σχεδόν ποτέ βασικά) χρόνος για κομμωτήριο, άρα πρέπει να κάνουμε μόνες μας τα χτενίσματα που θέλουμε.

Αρχάριες του styling δεν μπορείς να μας πεις, ούτε όμως και pros. Το εργαλείο για το οποίο θα σου μιλήσουμε όμως, αφορά όλες τις γυναίκες, αρχάριες ή μη και θα γίνει και ο δικός σου hero ως το τέλος αυτού του άρθρου. Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις το DYSON, Airwrap Multistyler;

christinet0_1646233081_2785127406039706162_4844158.jpg

Χριστίνα Χρόνη: Όχι πια μόνο ίσιωμα

Τα μαλλιά μου είναι σπαστοσγουρά (όχι δεν υπάρχει η λέξη, εγώ τη δημιούργησα). Είναι σπαστά σε κάποια σημεία και σγουρά σε άλλα ενώ φριζάρουν all over. Το να τα φτιάχνω καθημερινά έχει γίνει συνήθεια. Όπως πλένω τα δόντια μου, έτσι ισιώνω και τα μαλλιά μου. Πρόσεξες ότι είπα «ισιώνω»; Μέχρι πρότινος, δεν έκανα άλλο χτένισμα. Το ίσιωμα ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο οπότε παρέμενα πιστή σε αυτό. Κάθε φορά που είχα προσπαθήσει κάτι άλλο, είχα χρειαστεί πολλή ώρα και υπομονή, με αμφίβολο το αποτέλεσμα. Μέχρι που ήρθε το DYSON, Airwrap Multistyler στα χέρια μου.

dyson-new-airwrap-5.jpg

Είναι ένα πολυεργαλείο (multistyler duh!) με πολλαπλές κεφαλές που μου επιτρέπει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να κάνω όποιο χτένισμα θέλω και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η τεχνολογία του, εκμεταλλεύεται το φαινόμενο Coanda για να μας χαρίζει σε λίγα λεπτά τα χτενίσματα που θέλουμε και ταυτόχρονα τα πιο λεία, frizz free μαλλιά που είχαμε ποτέ. Είναι λοιπόν το δικό μου hero γιατί μου επέτρεψε να αλλάζω στιλ ανάλογα με τη διάθεσή μου και, ακόμα και τις ημέρες που δεν προλαβαίνω απολύτως τίποτα, με βοήθησε να έχω πραγματικά άψογα ίσια μαλλιά.

Ευαγγελία Αλπίδου: Όσα χτενίσματα θέλω, όποτε θέλω!

Την δουλειά μου την αγαπώ για πολλούς λόγους. Μπορεί να ξεκινήσω το πρωί από το γραφείο, μετά να συνεχίσω σε κάποιο γύρισμα ή event και να καταλήξω για early dinner με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, είναι σημαντικό να μπορούν να με βγάλουν ασπροπρόσωπη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Γι΄αυτό επιλέγω προϊόντα τα οποία θα χαρίσουν μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Όσο για τα μαλλιά μου…από τότε που που χρησιμοποίησα το DYSON, Airwrap Multistyler δεν έχω να φοβηθώ για τίποτα.

jh.jpg

Το DYSON, Airwrap Multistyler, μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργώ τα επιθυμητά χτενίσματα, πιο γρήγορα και πιο εύκολα χωρίς να φριζάρουν τα μαλλιά μου. Το DYSON, Airwrap Multistyler, μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω εύκολα κυματισμούς και μπούκλες, κάνοντας το αποτέλεσμα να φαίνεται λες και βγήκα μόλις από το κομμωτήριο. Τα διαφορετικά εξαρτήματα που έχει μου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσω iconic χτενίσματα, σαν τα it girls, στο Instagram.

Αυτό που αξίζει να σημειώσω είναι ότι παρά την καθημερινή χρήση του εργαλείου τα μαλλιά μου δεν έχουν χάσει την λάμψη τους. Εκτός από τα κατάλληλα θερμοπροστατευτικά προϊόντα που χρησιμοποιώ πριν από τη χρήση του εργαλείου styling, το DYSON, Airwrap Multistyler, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία ώστε να αποτρέπει τη φθορά της τρίχας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, καταφέρνω να κάνω τα μαλλιά μου ίσια, μπούκλες και κυματιστά χαρίζοντας το σωστό σχήμα στην τρίχα. Το multistyler εργαλείο από τη Dyson μου έχει εξασφαλίσει ένα mini κομμωτήριο στο σπίτι. Γι’ αυτό είναι αναμφισβήτητα το hero των μαλλιών μου.

dyson-1657922907.jpg

Ένα εργαλείο, αμέτρητες δυνατότητες

Το DYSON, Airwrap Multistyler περιλαμβάνει 6 διαφορετικά εξαρτήματα, το κάθε ένα από τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν διαφορετικά, και άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα σε κάθε τύπο μαλλιών. Ο μικρός και ο μεγάλος κύλινδρος δημιουργούν χαλαρά κύματα ή μπούκλες, οι δύο βούρτσες ισιώματος (μαλακή και σκληρή) ισιώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν λεία, ανάλογα με τον τύπο τους, η στρογγυλή βούρτσα χαρίζει όγκο και αφράτο αποτέλεσμα για άψογα blowouts ενώ το εξάρτημα διπλής χρήσης για στέγνωμα και απαλλαγή από το φριζάρισμα χαρίζει λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Έχουμε λοιπόν ένα εργαλείο με αμέτρητες δυνατότητες, ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και level of expertise. Θα μπορούσε να μην είναι το απόλυτο hero μας;