Our only choice: Η ενυδατική κρέμα που εκτόπισε κάθε άλλη από το νεσεσέρ μας!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Our only choice: Η ενυδατική κρέμα που εκτόπισε κάθε άλλη από το νεσεσέρ μας!
Evoto myeden.art

Μιλήσαμε για αυτή μετά το καλοκαίρι, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει φύγει από το νεσεσέρ μας καμία εποχή του χρόνου, εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που έρχονται στα χέρια μας για να τα δοκιμάσουμε και καταφέρνουν να εκτοπίσουν κάθε άλλο από το νεσεσέρ μας. Είναι οι δικοί μας beauty heroes, τα προϊόντα της ομορφιάς που έκαναν τη διαφορά όπως κανένα άλλο και τα λατρέψαμε. Ποιος ήταν, λοιπόν, ο beauty hero της ενυδάτωσης για το beauty department; Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

christinet0_1635745515_2697151332558635608_4844158.jpg

Χριστίνα Χρόνη: Η κρέμα που τελείωσα και αντικατέστησα ξανά και ξανά

Ως beauty director και beauty γενικά, τα τελευταία…κάμποσα χρόνια, δοκιμάζω άπειρα προϊόντα. Δεν έχω κρατήσει λογαριασμό, αλλά οι κρέμες ενυδάτωσης που έχω δοκιμάσει είναι πραγματικά πάρα, μα πάρα, πολλές. Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι πολύ δύσκολο να τελειώσω μία, όχι μόνο γιατί δεν προλαβαίνω πριν χρειαστεί να δοκιμάσω την επόμενη. Στην πλειονότητά τους οι κρέμες που δοκιμάζω είναι… ok, αλλά μέχρι φέτος, δεν είχα «κολλήσει» με κάποια. Τις δοκίμαζα λοιπόν όλες και δεν τελείωνα καμία. Όλα άλλαξαν όμως φέτος, όταν στο μπάνιο (και στην καρδιά μου) μπήκε η κρέμα Moisturizing Plus Cream της Frezyderm.

https://www.instagram.com/reel/CxDgRz6IT3w/

Γιατί τη λάτρεψα και γιατί έγινε ο beauty hero μου; Γιατί με καμία άλλη δεν είχα τόσο απολαυστική εμπειρία, ώστε να ανυπομονώ να τη χρησιμοποιήσω. Γιατί καμία άλλη δεν είχε ενυδατώσει τόσο αποτελεσματικά την επιδερμίδα μου χωρίς να την επιβαρύνει. Γιατί καμία άλλη δεν έκανε το μακιγιάζ μου να εφαρμόζει τόσο τέλεια αφού τη φορέσω. Γιατί καμία άλλη δεν είχε καταφέρει να συνεφέρει την επιδερμίδα μου μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού. Γιατί καμία άλλη δεν με προστάτευσε τόσο καλά τον χειμώνα. Και τέλος, γιατί με καμία άλλη κρέμα δεν είχα δεχτεί τόσα κομπλιμάν. Αρκετά με τα «γιατί» όμως. Ώρα να σου εξηγήσω το «πώς» τα έκανε όλα αυτά.

Picture1.jpg

Αρχικά να πούμε ότι, η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm, είναι μία κρέμα ιδανική για επιδερμίδες γυναικών μετά τα 30. Εγώ που έφτασα -αισίως- τα 40, σύντομα θα «αποφοιτήσω» και θα περάσω στην Moisturizing Rich Cream, αλλά αυτά θα τα πούμε μία άλλη φορά. Η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm λοιπόν, είναι μία πλούσια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό. Ενυδατώνει αποτελεσματικά και σε βάθος (και στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας δηλαδή) χάρη στους 3 τύπους υαλουρονικού οξέος που περιέχει. Ακόμα, χάρη σε 2 ισχυρά πεπτίδια ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνοντας τη σύνθεση κολλαγόνου. Τέλος, χάρη στη σύνθεσή της με βιταμίνη Ε, προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

Με λίγα λόγια, η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm είναι -ουσιαστικά- μία τέλεια κρέμα, που κάνει όλα όσα θέλεις και ακόμα παραπάνω. Έχοντας αντιληφθεί λοιπόν το «πώς», δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς όλα αυτά τα «γιατί» που περιέγραψα παραπάνω. Δεν ήμουν η μόνη όμως που ξετρελάθηκε με τη συγκεκριμένη κρέμα!

evangelie_alp_1650050127_2817147115420150100_1581519417.jpg

Ευαγγελία Αλπίδου: Η κρέμα -αποκάλυψη- που δεν ήξερα ότι είχα τόση ανάγκη

Έχω μία σχέση αγάπης και… αμφιβολίας με τις ενυδατικές κρέμες. Η επιδερμίδα μου βλέπεις, έχει περάσει από πολλά στάδια και δεν δέχεται πολύ εύκολα νέα προϊόντα. Είναι μεικτή και ευαίσθητη και ενώ χρησιμοποιώ -προφανώς- ενυδατικές κρέμες δεν παθαίνω κάποια εμμονή με αυτές. Με καθαριστικά προϊόντα ναι, παθαίνω εμμονή, αλλά με ενυδατικές πολύ σπάνια. Φέτος λοιπόν, τα δεδομένα ανατράπηκαν και όχι μόνο έπαψα να είμαι σκεπτική σε σχέση με τις ενυδατικές κρέμες, αλλά τις λάτρεψα και πιο συγκεκριμένα, λάτρεψα μία. Είναι η κρέμα Moisturizing Plus Cream της Frezyderm την οποία δεν αλλάζω πλέον.

frezyderm_1696322778_3205310234455230413_1538272794.jpg

Είναι η κρέμα που, χάρη 3 στους τύπους υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει σε βάθος και επανορθώνει το δέρμα μου. Ακόμα, χάρη στην πλούσια αλλά απαλή σύνθεσή της, γεμάτη με ευεργετικά συστατικά, περιποιείται το δέρμα μου χωρίς να το επιβαρύνει. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και είναι μία όαση για το δέρμα μου, όταν καλούμαι να κάνω αλλεπάλληλα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ για γυρίσματα και υποχρεώσεις. Δεν πρόκειται ποτέ να την αλλάξω γιατί μου προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι και είναι ο δικός μου beauty hero γιατί με έκανε skincare addict.

The verdict

Δύο διαφορετικά κορίτσια, δύο διαφορετικές επιδερμίδες, αλλά μία κρέμα-ήρωας που για έναν ολόκληρο χρόνο φρόντισε το δέρμα τους και θα συνεχίσει να το κάνει, για όλη την επόμενη χρονιά. Η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm είναι ο Beauty hero Της ενυδάτωσης και μπορείς να ανακαλύψεις όλη την γκάμα ενυδατικών προϊόντων Frezyderm με ένα κλικ εδώ.