My Second skin: Το makeup που έγινε «ένα» με την επιδερμίδα & μας χάρισε βελούδινο, ματ αποτέλεσμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
My Second skin: Το makeup που έγινε «ένα» με την επιδερμίδα & μας χάρισε βελούδινο, ματ αποτέλεσμα

Ένα make-up με βελούδινη υφή ήρθε από τον χώρο του φαρμακείου και έκανε την ανατροπή στο νεσεσέρ μας.

Το make-up είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για όλες τις γυναίκες. Πρέπει να βρούμε τη σωστή απόχρωση και φυσικά να βρούμε μία φόρμουλα που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας. Οι παράμετροι για την επιλογή του τέλειου make-up είναι πολλές, γι’ αυτό είπαμε στον τίτλο μας ότι ένα make-up ήρθε από τον χώρο του φαρμακείου και έκανε την ανατροπή. Είσαι έτοιμη να μάθεις για τα Velvet Colors της Frezyderm;

https://www.instagram.com/reel/Cz_mCZprkM_/

Χριστίνα Χρόνη: Ένα make-up που δεν περίμενα να αγαπήσω τόσο

Είμαι από τις γυναίκες που, άπαξ και βρουν αυτό που τους ταιριάζει, δεν το αλλάζουν. Αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς, αλλά πολύ περισσότερο στο μακιγιάζ. Βλέπεις, λατρεύω το skincare και όχι το καμουφλάζ. Επομένως, ναι μεν δοκιμάζω προϊόντα, αλλά παραμένω πιστή σε αυτό που λειτουργεί. Έχοντας επίσης μεικτή επιδερμίδα (με έντονη λιπαρότητα, αλλά και έντονη ξηρότητα), πίστευα ότι ποτέ δεν θα βρω το ιδανικό makeup για εμένα. Μέχρι που δοκίμασα για πρώτη φορά τα Velvet Colors της Frezyderm.

1703752764918-134744799-1.jpg

Μπορεί το «όλα άλλαξαν» να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Το Velvet Colors της Frezyderm είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εμένα και ο δικός μου beauty hero διότι άλλαξε τον τρόπο που κάνω το μακιγιάζ μου, καθώς και τις απαιτήσεις μου. Βλέπεις, η σύνθεση των Velvet Colors της Frezyderm διαθέτει ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων, με χρώμα ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα γίνεται «ένα» με το δέρμα μου και δεν δημιουργεί - εφέ μάσκας.

Επιπλέον, τα Velvet Colors βασίζονται στη Velvet Second Skin Technology, την αποκλειστική τεχνολογία της FREZYDERM που προσφέρει ασύγκριτα βελούδινη υφή με μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, μειώνει τη λιπαρότητα (σημαντικό για εμένα) και χαρίζει ματ τελείωμα για τουλάχιστον 6 ώρες. Και το καλύτερο; Έχω και τέλεια εικόνα ανάγλυφου στο πρόσωπό μου, αφού τα Velvet Colors δημιουργούν εφέ λείανσης ρυτίδων, ενώ προσφέρουν στο δέρμα και πολύτιμη αντιοξειδωτική προστασία

frezyderm-00-1.jpg

Συμπερασματικά, τα Velvet Colors της Frezyderm καλύπτουν φυσικά, γίνονται «ένα» με τον τόνο της επιδερμίδας μας, έχουν ανάλαφρη υφή και αίσθηση, δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα, το χρώμα τους δεν «σπάει» και το αποτέλεσμα διαρκεί για ώρες. Είναι με λίγα λόγια το ιδανικό μακιγιάζ για εμένα, αλλά και για κάθε γυναίκα που θέλει ideal makeup στο νεσεσέρ της. Για όλους αυτούς τους λόγους, το Velvet Colors της Frezyderm είναι το προϊόν που με έκανε να μην συμβιβάζομαι με τίποτα!

Ευαγγελία Αλπίδου: Το make-up που έκανε το δέρμα μου αψεγάδιαστο

Αν με ρωτούσες πριν από λίγο καιρό, θα σου απαντούσα ότι δεν υπάρχει ιδανικό make-up. Θα έδινα αυτή την απάντηση, γιατί το «ιδανικό» διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Κάποιες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, κάποιες ξηρή. Κάποιες έχουν ρυτίδες, ενώ άλλες έχουν έντονες ατέλειες. Όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να υπάρχει ένα make-up που να κάνει για όλες. Πάρε για παράδειγμα εμένα: Έχω λιπαρή επιδερμίδα με μικρή τάση για ατέλειες, θέλω όμως ματ αποτέλεσμα που να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα μου και να έχει φυσικό τελείωμα.

velvet-colors-1.jpg

Πάντα έλεγα ότι «θέλω πολλά» και έπρεπε να αρκεστώ σε λιγότερα ή στη χρήση πολλαπλών προϊόντων για να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ. Έπρεπε να χρησιμοποιώ primer και πούδρα για ματ τελείωμα και για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ μου. Δεν υπήρχε λοιπόν το ιδανικό για εμένα, μέχρι που ήρθε στα χέρια μου το Velvet Colors της Frezyderm: Το make-up που μου χαρίζει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω χωρίς συμβιβασμούς! Χάρη στη Velvet Second Skin Technology, μου χαρίζει βελούδινο αποτέλεσμα, έχει ανάλαφρη αίσθηση που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα μου, μειώνει τη λιπαρότητα και το αποτέλεσμα διαρκεί για 6+ ώρες. Αν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός ότι τοVelvet Colors, διαθέτει ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων, με χρώμα ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί μιλώ για το ιδανικό make-up.

Το Velvet Colors της Frezyderm είναι το δικό μου beauty hero γιατί κάνει όλα όσα θέλω, μου χαρίζει δηλαδή αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αν θέλεις και εσύ να τα, δεν έχεις παρά να αναζητήσεις τα προϊόντα Frezyderm στα φαρμακεία και στο www.frezyderm.gr.