Our Advanced Hero! To αποσμητικό που αναβάθμισε την περιποίησή μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Our Advanced Hero! To αποσμητικό που αναβάθμισε την περιποίησή μας

Το αποσμητικό δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ, αλλά στο δικό μας αναδείχθηκε σε hero γιατί μας έκανε να δούμε την προστασία, αλλιώς…

Το αποσμητικό δεν είναι ένα προϊόν που σκεφτόμαστε ιδιαίτερα. Το φοράμε μηχανικά και έχουμε πολύ συγκεκριμένα ζητούμενα από αυτό: Να μας προστατεύει από ιδρώτα και οσμές. Η περιοχή της μασχάλης όμως χρειάζεται φροντίδα και κάπου εδώ έρχεται το Dove για να της την χαρίσει και μοιραία, να γίνει το beauty hero μας!

Χριστίνα Χρόνη: Το αποσμητικό που ικανοποίησε όλες μου τις απαιτήσεις

christinet0_1514728651_1681988294845352106_4844158.jpg

Η μασχάλη είναι ένα από τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματός μας. Το ξύρισμα και η αποτρίχωσε σε κάθε της μορφή, η τριβή με τα ρούχα, τα λάθος προϊόντα και η έλλειψη φροντίδας και ενυδάτωσης, κάνει την περιοχή της μασχάλης ακόμα πιο ευαίσθητη. Προσωπικά, δεν φρόντιζα ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σημείο του κορμιού μου, είχα άλλα προβλήματα… Υπέφερα όμως από ερεθισμούς και έντονη ξηρότητα και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Αν και άργησα λοιπόν, κατάλαβα ότι το σημείο της μασχάλης χρειάζεται την ίδια φροντίδα και αγάπη με το υπόλοιπο σώμα.

gsdfgsdgsdfg.png

Αυτή την αγάπη και φροντίδα μου προσέφερε το αποσμητικό Dove Deo Advanced Care. Περιέχει βλέπεις, το signature ¼ ενυδατική κρέμα, είναι όμως και εμπλουτισμένο με μία πρωτοποριακή τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης. Έτσι προσφέρει εντατική ενυδάτωση και περιποίηση στην περιοχή της μασχάλης, συνδυάζοντας το skincare με την αποσμητική προστασία. Έγινε λοιπόν ένα hero προϊόν στη ρουτίνα μου και δεν το αλλάζω με τίποτα πλέον!

Ευαγγελία Αλπίδου: Ένα upgrade στην περιποίησή μου

evangelie_alp_1655739005_2864868877947453270_1581519417.jpg

Δεν θέλω να μακρηγορήσω: Το αποσμητικό ήταν το προϊόν στο οποίο αφιέρωνα τον λιγότερο χρόνο. Όσο χρόνο μου παίρνει για να το ορέσω, τόσο χρόνο αφιέρωνα στο να διαλέξω αυτό που θα αγοράσω κάθε φορά. Από τότε όμως που άρχισα να ασχολούμαι με το Beauty, έχω κάνει ένα γενικότερο upgrade στην περιποίησή μου. Όσο μαθαίνω για την ομορφιά, τόσο μαθαίνω για τις ανάγκες μου, κατάλαβα λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το να διαλέγεις ΚΑΙ το σωστό αποσμητικό.

afdhafdhad.png

Η περιοχή της μασχάλης άλλωστε, είναι μέρος του σώματος και χρειάζεται φροντίδα. Ο λόγος για τον οποίο λάτρεψα λοιπόν το Dove Deo Advanced Care είναι το ότι έκανε upgrade στην beauty routine μου, προσφέροντάς μου περιποίηση και ταυτόχρονα την προστασία που απαιτώ. Μάλιστα, δεν με περιόρισε και καθόλου αφού τα αποσμητικά Dove Deo Advanced Care μπορείς να τα βρεις σε μορφή Roll on αλλά και Spray, σε πολλά και διαφορετικά αρώματα και φυσικά στο χαρακτηριστικό Dove Original, με το κλασσικό άρωμα του! Έτσι απέκτησε hero και η περιοχή της μασχάλης μου και νιώθω πιο σίγουρη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ!

Το Dove Deo Advanced Care είναι ένας ήρωας για εμάς αλλά και για δεκάδες γυναίκες, και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα… πραγματικά δεν ξέρουμε τι κάνεις!