It’s a revolution! Το καινοτόμο Dyson Airstrait™ ήρθε για να κάνει τα πρωινά μας πιο εύκολα από ποτέ

It’s a revolution! Το καινοτόμο Dyson Airstrait™ ήρθε για να κάνει τα πρωινά μας πιο εύκολα από ποτέ

Η «μάχη» με τα μαλλιά μας το πρωί μόλις έγινε ευκολότερη και η Dyson είναι -για ακόμα μία φορά- αυτή που πρέπει να ευχαριστήσουμε.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι, η καθημερινή «μάχη» με τα μαλλιά μας κάθε πρωί είναι … αιώνια. Για πολλές γυναίκες βλέπεις, το πρωινό styling αποτελεί πολυτέλεια, πόσο μάλλον το styling από το μηδέν, δηλαδή από βρεγμένα μαλλιά. Αν υπολογίσουμε πόσος χρόνος χρειάζεται για να στεγνώσουμε και μετά να φορμάρουμε τα μαλλιά μας, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι θα πρέπει να θυσιάσουμε μέρος του ύπνου μας ή και άλλες υποχρεώσεις. Ασφαλώς, παραπάνω από τις μισές φορές το styling των μαλλιών μας είναι εκείνο που θυσιάζεται στον βωμό της ταχύτητας, αλλά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτό. Η «μάχη» με τα μαλλιά μας το πρωί μόλις έγινε ευκολότερη και η Dyson είναι -για ακόμα μία φορά- αυτή που πρέπει να ευχαριστήσουμε.

Ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα για το νέο Airstrait™, το ισιωτικό που στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Το νέο Dyson Airstrait™ δεν είναι ένα απλό ισιωτικό, αλλά ένα εργαλείο που θα φέρει την επανάσταση στην καθημερινότητά μας.

553-cross-platform-demozone-desktop-your-routine.jpg

Hello Airstrait™

Η Dyson, το brand που λατρεύει τα μαλλιά μας και θέλει να μας προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στο σπίτι, αποφάσισε να δημιουργήσει για εμάς το ιδανικό «όπλο» που θα μας βοηθήσει να έχουμε άψογα, λεία, λαμπερά και γερά μαλλιά χωρίς να χάνουμε χρόνο. Δημιούργησε λοιπόν το Airstrait™, ένα επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών, που ισιώνει τα μαλλιά όσο τα στεγνώνει. Πώς; Ξεχωρίζοντας από τα παραδοσιακά ισιωτικά, το Dyson Airstrait™ αξιοποιεί την ισχυρή ροή αέρα για να ισιώσει και να στεγνώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα, χωρίς την επιβλαβή επίδραση της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε βρεγμένα μαλλιά το πρωί και να είμαστε ready to go στον μισό χρόνο! Ναι, ασφαλώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε στεγνά μαλλιά για να φορμάρουμε ή να φρεσκάρουμε το χτένισμά μας. Πώς όμως κατάφερε όλα αυτά η Dyson;

Dyson-141035524-553-Flix-feature-all-features-intuative-airflow-BNKBCO.jpg

Dyson technology

Η τεχνολογία του νέου Airstrait™ της Dyson βασίζεται στην στοχευμένη ροή αέρα. Δύο βραχίονες με αεραγωγούς κατευθύνουν τον αέρα υπό γωνία 45°, εξασφαλίζοντας εστιασμένο ίσιωμα. Δεν μιλάμε όμως για απλή ροή… Το μικρό, ελαφρύ και πανίσχυρο μοτέρ του, το οποίο δημιουργεί ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης και έτσι καταφέρνει να στεγνώνει και να ισιώνει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε.

Παράλληλα με τη ροή αέρα, ο μικροεπεξεργαστής στην «καρδιά» του Airstrait™ μετρά τη θερμοκρασία 30 φορές το δευτερόλεπτο, τη ρυθμίζει και έτσι προστατεύει την τρίχα από οποιαδήποτε φθορά εξαιτίας της θερμότητας.

553_3P_2000x2000_Gallery_Image_1_ROW.jpg

Έχουμε λοιπόν ένα ισιωτικό που μπορεί να μας προσφέρει επαγγελματικό ίσιωμα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία αέρα. Ένα επαναστατικό gadget που στεγνώνει τα μαλλιά μας και τα ισιώνει ταυτόχρονα και μειώνει δραστικά τη φθορά πράγμα που σημαίνει ότι τα μαλλιά μας παραμένουν υγιή και λαμπερά όσο συχνά και αν το χρησιμοποιήσουμε.

553_3P_2000x2000_Gallery_Image_6.jpg

Its a revolution!

Αντιλαμβάνεσαι, επομένως, γιατί λέμε ότι η Dyson, με το Airstrait™, φέρνει για ακόμα μία φορά την επανάσταση στον κόσμο της περιποίησης μαλλιών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία, η ευκολία στη χρήση, η ταχύτητα και η προστασία των μαλλιών καθιστούν το Dyson Airstrait™ την απόλυτη επιλογή για τέλεια ίσια μαλλιά, κάθε μέρα, όσο busy και αν είναι τα πρωινά μας. Είτε επιθυμούμε ένα sleek ίσιο look, είτε ανάλαφρους κυματισμούς, το Airstrait™ μας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουμε το χτένισμα που μας εκφράζει, διατηρώντας τα μαλλιά μας υγιή και λαμπερά όχι χάρη στη θερμότητα από πλάκες, αλλά χάρη στην τεχνολογία θερμού αέρα.

Οι κινήσεις -πλέον- το πρωί είναι απλές: Αν έχουμε λουστεί, χρησιμοποιούμε το Dyson Airstrait™ απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά και μειώνουμε τον χρόνο που θα χρειαζόμασταν για να ετοιμαστούμε στο μισό. Αν ξεκινάμε με στεγνά μαλλιά, σε μόλις λίγα λεπτά μπορούμε να φρεσκάρουμε το ίσιωμα μας χρησιμοποιώντας το Airstrait™. Όσο για τον χρόνο που θα μας περισσέψει… Μπορούμε να πιούμε λίγο καφέ παραπάνω, να κοιμηθούμε, να ετοιμάσουμε ένα πλούσιο πρωινό, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για την εμφάνιση των μαλλιών μας.

Για να το αποκτήσεις και εσύ και να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα πραγματικό δώρο που θα κάνει την κάθε ημέρα να ξεκινά ευκολότερα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα Dyson και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το @dyson_damkalidis_distributor ώστε να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα.