Forget the heat! Το μυστικό των άψογων μαλλιών κρύβεται στον αέρα

Forget the heat! Το μυστικό των άψογων μαλλιών κρύβεται στον αέρα

Η Dyson θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα των μαλλιών για πολλοστή φορά, και δημιούργησε ένα διαφορετικό ισιωτικό. Read all about it!

Όταν σκέφτεσαι το ίσιωμα των μαλλιών, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα ένα ισιωτικό. Τα κλασικά ισιωτικά μαλλιών, με τις θερμές πλάκες, είναι ταυτισμένα με τα ίσια μαλλιά και όχι άδικα. Είναι εκείνα που, μέχρι σήμερα, μας χάριζαν το ίσιωμα που θέλαμε, με όποιο τίμημα. Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσαμε ότι υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο, το οποίο θα γίνει συνώνυμο του ισιώματος και ΔΕΝ αποτελείται από θερμαινόμενες πλάκες; Θα σου εξηγήσουμε…

Για χρόνια, τα ισιωτικά (ή πρέσες, ή μασιές) μαλλιών ήταν το βασικό εργαλείο για ίσιωμα. Η Dyson ωστόσο, θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα των μαλλιών για πολλοστή φορά, και δημιούργησε ένα διαφορετικό ισιωτικό. Ένα ισιωτικό που μοιάζει με πρέσα αλλά δεν είναι. Πρόκειται για το Dyson Airstrait™, το οποίο εκμεταλλεύεται την ροή του αέρα για να ισιώσει τα μαλλιά και όχι θερμαινόμενες πλάκες. Μάλιστα, η Dyson αποφάσισε να πάει την τεχνολογία και… την ευκολία για εμάς, ένα βήμα πιο πέρα και έτσι το νέο Dyson Airstrait™, ισιώνει τα μαλλιά μας ενώ παράλληλα τα στεγνώνει.

image003.png

Some kind of Dyson magic

Σίγουρα αναρωτιέσαι πώς γίνεται ένα ισιωτικό να στεγνώνει και να ισιώνει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Χάρη στη μαγεία της τεχνολογίας Dyson, ανατρέπει τους κανόνες! Το Dyson Airstrait™ βλέπεις, αποτελείται από δύο βραχίονες και ένα πανίσχυρο μοτέρ. Το μοτέρ δημιουργεί τη ροή αέρα που απαιτείται για να ισιώσει τα μαλλιά ενώ οι βραχίονες κατευθύνουν τον αέρα υπό γωνία 45°. Ταυτόχρονα, ένας μικροεπεξεργαστής μετράει τη θερμοκρασία 30 φορές το δευτερόλεπτο, διατηρώντας τη σταθερή και αποτρέποντας την καταστροφή από υπερβολική θερμότητα.

image004.jpg

Αυτή η συνεχόμενη, σταθερή ροή θερμού αέρα που παράγει το πανίσχυρο μοτέρ του Dyson Airstrait™ είναι που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα τα μαλλιά. Κανένα ισιωτικό με θερμαινόμενες πλάκες δεν θα μπορούσε να προσφέρει αυτό το διπλό όφελος. Η Dyson όμως, με το Airstrait™ κατάφερε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί.

image005.jpg

Το νέο Dyson Airstrait™ χρησιμοποιείται και σε στεγνά μαλλιά για να φρεσκάρει ή να αναδιαμορφώσει το χτένισμά μας. Είναι ελαφρύ και εύχρηστο, με ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ροής αέρα για κάθε τύπο μαλλιών και τόσο stylish, που η παρουσία του αναβαθμίζει το look και του μπουντουάρ μας.

Invest in your hair

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το Dyson Airstrait™ είναι ένα ισιωτικό που ξεχωρίζει και ανοίγει ένα νέο μονοπάτι στο styling των μαλλιών. Ένα μονοπάτι ασφαλές, αποτελεσματικό και ακόμα πιο γρήγορο, που οδηγεί στα πιο ίσια λαμπερά και απαλά μαλλιά που είχαμε ποτέ, χάρη στη δύναμη του αέρα.

Για να μάθεις περισσότερα και να κάνεις δικό σου το ισιωτικό που άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο ισιώνουμε τα μαλλιά μας, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα Dyson και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το @dyson_damkalidis_distributor ώστε να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα.