Σπαστά ή σγουρά: Υπάρχει ένα hair tool που ισιώνει κάθε τύπο μαλλιών σε χρόνο μηδέν

Σπαστά ή σγουρά: Υπάρχει ένα hair tool που ισιώνει κάθε τύπο μαλλιών σε χρόνο μηδέν
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Το Dyson Airstrait™ είναι ένα νέο ισιωτικό, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στο ίσιωμα κάθε τύπου μαλλιών. Κράτα σημειώσεις…

Το ίσιωμα δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές hairstyle. Ταιριάζει σε όλες, σε κάθε περίσταση και είναι super elegant. Όλες λοιπόν έχουμε προσπαθήσει να ισιώσουμε τα μαλλιά μας επιλέγοντας έναν από τους εξής δύο δρόμους: Α) το σεσουάρ και η βούρτσα και Β) τα ισιωτικά εργαλεία. Στην πορεία, ωστόσο, έχουμε χάσει πολύ χρόνο, έχουμε ταλαιπωρήσει τα μαλλιά μας, έχουμε απογοητευτεί και πολλές φορές -ιδίως όταν μιλάμε για πολύ σγουρά μαλλιά- έχουμε οριακά απελπιστεί.

image005.jpg

Βλέπεις, και οι δύο μέθοδοι είναι αποτελεσματικές, αλλά έχουν δυσκολίες. Αφενός, το σεσουάρ και η βούρτσα είναι μία… «τέχνη» που θέλει πολλή προπόνηση. Αφετέρου, τα ισιωτικά, εξαιτίας της έντονης θερμότητας, φθείρουν τα μαλλιά. Πλέον όμως, υπάρχει και ένας τρίτος δρόμος, ο δρόμος που άνοιξε (once again) η Dyson με τη νέα προσθήκη στην οικογένειά της: Το Dyson Airstrait™. Πρόκειται για ένα νέο ισιωτικό, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στο ίσιωμα κάθε τύπου μαλλιών. Κράτα σημειώσεις…

image003.png

The power of air

Το νέο Dyson Airstrait™ είναι ένα ισιωτικό που… δεν μοιάζει με τα άλλα ισιωτικά. Αντί για θερμές πλάκες, όπως τα συνηθισμένα ισιωτικά, αξιοποιεί την δύναμη του θερμού αέρα για να ισιώσει τα μαλλιά, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει καλύτερο έλεγχο και περισσότερη προστασία από την θερμότητα. Όλα αυτά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, αλλά μιλάμε για την Dyson οπότε δεν σταμάτησε εκεί. Είσαι έτοιμη; Το νέο Dyson Airstrait™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά, αλλά ΚΑΙ σε βρεγμένα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι στεγνώνει και ταυτόχρονα ισιώνει τα μαλλιά, με μία κίνηση, στον μισό χρόνο, με απόλυτη ασφάλεια. Πώς; Είναι στην πραγματικότητα απλό. Απλό αλλά genius!

image004.jpg

Το νέο Dyson Airstrait™ καταφέρνει τα πάντα χάρη στην στοχευμένη ροή αέρα. Εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο μοτέρ, το Airstrait™ δημιουργεί τόσο ισχυρή ροή θερμού αέρα που ευθυγραμμίζει, στεγνώνει και λειαίνει κάθε τρίχα, ακόμα και στα πιο ατίθασα, σγουρά μαλλιά. Την ίδια στιγμή, ένας μικροεπεξεργαστής μετρά τη θερμοκρασία 30 φορές το δευτερόλεπτο, διατηρώντας τη σταθερή προστατεύοντας την τρίχα από την υπερβολική θερμότητα.

Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά ισιώνουν χωρίς να φθείρονται. Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά ισιώνουν χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς εσύ, ούτε και τα μαλλιά σου. Και τέλος, το αποτέλεσμα διατηρείται ίσιο για περισσότερο γιατί το αποτέλεσμα έχει «χτιστεί» από το μηδέν, δηλαδή από βρεγμένα μαλλιά.

Lets get things straight

Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει, λοιπόν, το Dyson Airstrait™ για τον τύπο μαλλιών σου; Πολλά! Αρχικά, μπορεί να σου χαρίσει το τέλειο, λαμπερό ίσιωμα. Κρατώντας το κάθετα και περνώντας το σε όλο το μήκος της τρίχας μπορείς να πετύχεις ένα απόλυτα ίσιο αποτέλεσμα όσο σπαστά ή σγουρά και αν είναι τα μαλλιά σου.

Courreges-bks-F24-022.jpeg

Έπειτα, μπορείς να κάνεις ένα straight with a twist ίσιωμα! Μπορείς να ξεκινήσεις περνώντας το Dyson Airstrait™ κανονικά από τα μαλλιά σου και πριν φτάσεις στις άκρες, μπορείς να δώσεις μία φορά προς τα έξω. Και πάλι, δεν έχει σημασία αν έχεις μαλλιά που δεν είναι ίσια ή που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν ισιώνουν εύκολα.

Τέλος, μπορείς να δώσεις έναν πιο formal αέρα στο ίσιωμά σου κάνοντας τις ίδιες κινήσεις με το Dyson Airstrait™ και γυρνώντας το προς τα μέσα, αντί για προς τα έξω. Και μην φοβάσαι, ακόμα και αν το ίσιωμα δεν κρατάει στα δικά σου μαλλιά, να είσαι βέβαιη ότι με το Dyson Airstrait™ θα κρατήσει πράγματι πολύ.

Ό, τι και αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι η φθορά στα μαλλιά σου θα είναι η ελάχιστη και ότι το αποτέλεσμα θα είναι επαγγελματικό, σα να έφυγες μόλις από το κομμωτήριο.

Αν λοιπόν θέλεις να επενδύσεις πραγματικά στα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα Dyson και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το @dyson_damkalidis_distributor ώστε να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα.