Το μυστικό του εθισμού του Aromatics Elixir

Το μυστικό του εθισμού του Aromatics Elixir

Το Aromatics Elixir, αυτό το πολύπλοκο και αισθησιακό άρωμα περιλαμβάνει εκατοντάδες συστατικά σαν ένα αρμονικό κονσέρτο σε τρεις πράξεις!

Εισαγωγή γεμάτη λάμψη από ευτυχία: Ένα τρίπτυχο αρωματικών συστατικών όπως citrus-y Verbena, Clary Sage και θερμό Chamomile δημιουργούν μια άμεση αίσθηση ζεστασιάς, ενώ η αίσθηση Neroli αναδεικνύει ένα μπουκέτο από δροσερές και floral νότες στο ενσαμπλ.

Άρια με κομψότητα από λουλούδια: Τα πιο αγνά τριαντάφυλλα από τη Βουλγαρία σε συνδυασμό με Jasmine και Ylang-Ylang, διαχέουν τα ζεστά, βελούδινά πέταλά τους για μια γλυκιά αίσθηση θυληκότητας.

Επίλογος που ιντριγκάρει με νότες Chypre – H ρίζα του Florentine Iris, ένα από τα πιο ακριβά συστατικά στην αρωματοβιομηχανία δίνει στο κονσέρτο αυτό απαλές νότες για μια ρομαντική τόλμη. Το Patchouli μαγνητίζει και προσθέτει έναν τενόρο μυστηρίου και αισθησιασμού. Νότες από ρίζα Vetiver εμπλουτίζουν την έντονη αίσθησή του ακόμη περισσότερο. Αλλά το πραγματικό μυστικό του Aromatics Elixir μπορεί να βρεθεί στο Benzoin, ενός συστατικού που δημιουργεί εξάρτηση και δίνει την αίσθηση μιας ζεστής αγκαλιάς, αφήνοντας μια σταγόνα αισθησιασμού στο πέρασμά του.