How weather hair: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις mermaid waves;

How weather hair: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις mermaid waves;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας θύμισε ότι τα mermaid waves δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Μάθε πώς τα δημιούργησε ο Νικόλας Βιλλιώτης στα μαλλιά της και με ποια προϊόντα.

Ο καιρός στο Παρίσι δεν είναι εξαιρετικός, έχει περίπου 12 βαθμούς και συννεφιά. Εδώ έχουμε αρχίσει να βράζουμε, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει καθημερινά και αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει το Παρίσι με την Αθήνα και τα mermaid waves της Έβελυν Καζαντζόγλου θα μάθεις σύντομα.

evelynkazantzoglou_1716407905_3373796499625546620_14635742.jpg

Η Έβελυν βρίσκεται στο Παρίσι με την L’Οréal Professionnel και μία ομάδα… φωτιά! Μαζί της είναι το team των πλέον ταλαντούχων hair artists του brand, ανάμεσα στους οποίους και ο Νικόλας Βιλλιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα που τόσο μας άρεσε εδώ στο Queen.gr.

evelynkazantzoglou_1716407905_3373796499340150355_14635742.jpg

Αρετή Κίκερη από τα κομμωτήρια Telis Kikeris, Στεφανία Γεωργίου από τα Angelopoulos Hair Company, Σταύρος Λιάρος, Θοδωρής Οικονομάκης

Μην ρωτήσεις τι κάνουν εκεί όλοι μαζί, ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και εξελίξεις ώστε να παραμένει η L’Οréal Professionnel στην κορυφή και εμείς πιστού fans της. Στο θέμα μας όμως: Τα mermaid waves της Έβελυν Καζαντζόγλου δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη. Πώς έγιναν; Πώς θα τα κάνουμε και ποια προϊόντα θα χρειαστούμε; Όλα παρακάτω απευθείας από το Παρίσι…

evelynkazantzoglou_1716407905_3373796499373948756_14635742.jpg

Ο Νικόλας, με τον οποίο βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μου είπε ότι -προφανώς- το χτένισμα ξεκίνησε από… το ντους, όπως άλλωστε όλα τα πετυχημένα χτενίσματα. Η Έβελυν λοιπόν, λούστηκε με το πρωτόκολλο Metal Detox της L’Οréal Professionnel. Έπειτα, σε βρεγμένα μαλλιά, ο Νικόλας της πέρασε λίγο από το Metal Detox Oil για προστασία από τη θερμότητα. Στη συνέχεια, στέγνωσε τα μαλλιά της και με ένα χοντρό ψαλίδι δημιούργησε πολύ χαλαρά κύματα.

metaldetoxleaveincream_large_1.jpg

Όσο πιο χοντρό είναι το ψαλίδι, τόσο πιο χαλαροί θα είναι οι κυματισμοί, σύμφωνα με τον Νικόλα. Το extra tip που μου έδωσε, για πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, είναι να αλλάζουμε την φορά του τυλίγματος σε κάθε τούφα. Αν δηλαδή ξεκινήσεις να τυλίγεις την τούφα γύρω από το ψαλίδι δεξιόστροφα, την επόμενη θα πρέπει να την κάνεις αριστερόστροφα.

oliya-dlya-zmenshennya-lamkosti-volossya-metal-detox-e3849100_main.png

Βέβαια, με το δίκιο σου θα αναρωτιέσαι, πώς θα κρατήσουν τα mermaid waves για ώρες στα δικά σου μαλλιά. Το μυστικό είναι η κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες L’Οréal Professionnel Tecni Art Siren Waves. Είναι ανάλαφρη και χαρίζει τέλειο σχήμα και κράτημα χωρίς να βαράινει τα μαλλιά. Εφαρμόζεις λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά (ναι, και μαζί με το Metal Detox Oil), μόνο στα μήκη, στεγνώνεις και μετά φορμάρεις με το εργαλείο της επιλογής σου.

LOreal-Professionnel-Tecni-Art-Siren-Waves-150ml.jpg

Στο τέλος, ο Νικόλας ψέκασε με λίγη από την L’Οréal Professionnel Infinum λακ και αυτό ήταν όλο. Η Έβελυν ήταν απαστράπτουσα, η ομάδα παρέμεινε φωτιά και εμείς εδώ στην Ελλάδα παρακολουθούμε (με ελαφριά ζήλεια) τις περιπέτειες της L’Οréal Professionnel στο Παρίσι αναμένοντας την επιστροφή τους και τα νέα που θα φέρουν μαζί.