Aντιγήρανση τέλος!

Aντιγήρανση τέλος!

Η RoC συγκεντρώνει πέντε από τις καλύτερες αντιγηραντικές τεχνολογίες σε ένα εντατικό ενυδατικό που έχει στοχευμένη δράση.

Ρετινόλη, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, φίλτρα UV και φίλτρα που αντανακλούν το φως, είναι συγκεντρωμένα στην Κρέμα Ημέρας & Νύχτας Multi Correxion της RoC. Καταφέρνει να έχει ενυδατική δράση με γλυκερίνη και shea butter, αντιγηραντική δράση με συνδυασμό ρετινόλης, βιταμίνης Ε και ΑΑ2G, καθώς και δείκτη προστασίας SPF 15 για καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από τις ακτίνες του ήλιου και λάμψη άμεσης δράσης χάρη στην τεχνολογία Silk Pearls, καθώς και στην καταπραϋντική δράση του Bisabolol.

Χάρη σε αυτό το μοναδικό, πολυδραστικό συνδυασμό, η Κρέμα Ημέρας & Νύχτας Multi Correxion δρα στα πιο ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων, αποκαθιστώντας την ενυδάτωση, συσφίγγοντας το δέρμα, εξασθενώντας τις κηλίδες και ενισχύοντας τη φωτεινότητα του δέρματος. Βάλτε την στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας για να δείτε όλα αυτά τα οφέλη στο πρόσπωπο σας.