Και η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει δικαίωμα στο μακιγιάζ

Και η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει δικαίωμα στο μακιγιάζ

Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη τότε η επιλογή του make-up που φοράτε πρέπει να γίνεται ακόμη πιο προσεκτικά και η La Roche-Posay το γνωρίζει.

Για την κανονική/μικτή επιδερμίδα υπάρχει ένα διορθωτικό make-up σε μορφή πούδρας με SPF25, το Toleriane Teint Mineral της La Roche-Posay, που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία σε τρεις αποχρώσεις, ώστε να απολαύσετε το εφέ της άψογης επιδερμίδας ακόμη κι αν το δέρμα σας δεν είναι και το πιο εύκολο!

Όλοι οι τύποι επιδερμίδας, ακόμα και η πιο ευαίσθητη, έχουν δικαίωμα σε ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα καλλυντικά για να τις βοηθήσουν να φαίνονται πιο υγιείς και όμορφες και με την La Roche-Posay, αυτό γίνεται εφικτό.

Η ιστορία του μακιγιάζ της La Roche-Posay ξεκινάει το 1992, όταν δημιουργείται το πρώτο εργαστήριο διορθωτικού μακιγιάζ για τα θύματα σοβαρών εγκαυμάτων στο 1ο Ευρωπαϊκό Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay.

Έκτοτε, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών, η La Roche-Posay προσφέρει προϊόντα μακιγιάζ που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με την καλλυντική ευχαρίστηση. Σε όλα τα προϊόντα της επιλέγονται πολύ αυστηρά, δραστικά συστατικά στην ελάχιστη απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και παράλληλα να σέβονται την επιδερμίδα, ακόμη και την πιο ευαίσθητη.

Το Toleriane Teint Mineral είναι δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο για υψηλή ανοχή, όπως γίνεται και με όλα τα προϊόντα της La Roche-Posay. Όσο για την υφή του είναι ευχάριστη και δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.