Πως μυρίζει η California;

Πως μυρίζει η California;

To Τom Ford Lavender Palm, Private Blend μόλις έφτασε και φέρνει μαζί του την California.

«Η California είναι θεαματική» όπως αναφέρει ο Tom Ford «Ζω εκεί και αισθάνομαι κάθε μέρα ότι εμπνέομαι από την τέχνη, την αρχιτεκτονική, από τα films ακόμα και από τους ίδιους τους ανθρώπους.»

Η αλήθεια είναι ότι όταν αναφερόμαστε στην California οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο μυαλό είναι φοίνικες, ήλιος, οι ατελείωτες παραλίες. Σαν ιδέα μας φέρνει στο νου τη σύνδεση που υπάρχει σε ένα διπλό τρόπο ζωής: από τον φανταχτερό και λαμπερό στον διαλογισμό και τον γήινο.

To Τom Ford Lavender Palm, αιχμαλωτίζει τις δυο διαφορετικές πλευρές της California και τονίζει τις δυο πλευρές της λεβάντας, τη ζωντάνια από τα φύλλα του φοίνικα με τις λαμπερές αλδεΰδες.

Το άρωμα ανοίγει με δυο διαφορετικούς τύπους λεβάντας, με το λαμπερό και τονωτικό Lavandin και με νότες από το βότανο Lavender Absolute που μαζί με κίτρο και περγαμόντο αναμειγμένο με φασκόμηλο κάνουν μια υπέροχη αρχή. Ροζ και Λευκή πικροδάφνη μαζί με άνθη από lime αφήνουν μια αιθέρια όψη ενώ το βετιβέρ και ο κέδρος εμπλουτίζουν το άρωμα με μια ξυλώδη πινελιά.

Οι νότες βάσης όπως το Benzoin και κόκκους Tonka με ένα άγγιγμα από olibanum και βρύα αφήνουν μια εθιστική ζεστασιά που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά και αφήνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία απόλαυσης, όπως ξέρει να κάνει ο Tom Ford με όλα του τα αρώματα.