Γεμάτα, νεανικά χείλη με χρώμα

Γεμάτα, νεανικά χείλη με χρώμα

Ένα κραγιόν όπως το Ceramide Ultra Lipstick της Elizabeth Arden, τα έχει όλα.

Η λάμψη, η ενυδάτωση και το χρώμα που δίνει στα χείλη το Ceramide Ultra Lipstick της Elizabeth Arden, κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και αισθησιακά. Τα κάνει απαλά, νεανικά και τους χαρίζει άνεση.

Η φόρμουλα του περιβάλλει τις χρωστικές του με πολύ ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες. Το Volulip, είναι ένα ενισχυμένο σύστημα πεπτιδίων με ενυδατικές ιδιότητες που αυξάνει την εμφάνιση του όγκου των χειλιών αισθητά.

Το Ceramide Triple Complexion, καταφέρνει να επαναπροσδιορίζει την υφή της εμφάνισης των χειλιών και κρατάει την υγρασία μέσα στο δέρμα με αποτέλεσμα το περίγραμμα να είναι πιο ξεκάθαρο και καλά προσδιορισμένο και τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο νεανικά.

Το εκχύλισμα από γαρδένια Ταϊτής απαλύνει τα χείλη, όπως και το Rainforest Shea Butter και οι βιταμίνες A,C και E παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία.

Όσο για τα χρώματα του κραγιόν Ceramide Ultra Lipstick, και τις υφές του οι επιλογές είναι για όλα τα γούστα. Μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων με πλήρη κάλυψη ή μεσαία με κρεμώδες ή περλέ φινίρισμα αφήνει περιθώρια για εναλλαγές.