Καλό μήνα με ένα συλλεκτικό προϊόν σώματος

Καλό μήνα με ένα συλλεκτικό προϊόν σώματος

Η Kiehl's ετοίμασε μία συλλογή για τα Χριστούγεννα που έρχονται και ο χρόνος σας για να την αποκτήσετε ξεκινάει από τώρα.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε τη συλλογή Crème de Corps Koons limited edition της Kiehl's. Μετά την επιτυχία δύο παγκόσμιων Χριστουγεννιάτικων εκστρατειών που διατέθηκαν για πρωτοβουλίες υπέρ παιδιών, η Kiehl's παρουσιάζει την 3η ετήσια συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας Creme de Corps Holiday Collection, σε συνεργασία με έναν από τους διεθνώς καταξιωμένους σύγχρονους αμερικανούς καλλιτέχνες, τον Jeff Koons.

Έχοντας ήδη συγκεντρώσει 400.000$ από τις προηγούμενες Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, φέτος, η Kiehl's θα προσφέρει 200.000$ στο Ίδρυμα The Koons Family Institute on International Law and Policy, μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC).

Σπεύστε να αποκτήσετε τo Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, αυτή τη φορά από την Balloon Flower Creme de Corps Collection από τον Jeff Koons. Το έργο του Balloon Flower (Yellow) από τη σειρά Celebration, διακοσμεί το αγαπημένο body butter της Kiehl's και τoυ δίνει καλλιτεχνικό χαρακτήρα.