Η τέχνη συναντά την ομορφιά

Η τέχνη συναντά την ομορφιά

Η Creme de Corps Holiday Collection της Kiehl's φέρνει ένα σύγχρονο κομμάτι της τέχνης κοντά μας.

Βιαστείτε για να προλάβετε να αποκτήσετε το Limited Edition Jeff Koons Bottle Art, μια αναφορά στο θρυλικό γλυπτό Balloon Flower που σχεδιάστηκε για να διακοσμεί το καπάκι των μπουκαλιών Creme de Corps. Αυτή η υπέρ-εμπλουτισμένη και θρεπτική κρέμα σώματος που θεωρείται το πιο ενυδατικό και πλούσιο προϊόν περιποίησης σώματος της Kiehl's, περιέχει στη σύνθεσή της β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια. Είναι ιδανική για την πολύ ξηρή επιδερμίδα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και απολαυστικά ενυδατωμένη.

Το γλυπτό Balloon Flower έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά πολλών ανθρώπων – και ιδίως του Jeff Koons – καθώς εμπεριέχει έναν παγκόσμιο συμβολισμό. Το Balloon Flower (Yellow) παρουσιάστηκε στην έκθεση Jeff Koons Versailles το 2008-09 – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένας εν ζωή καλλιτέχνης είχε την ξεχωριστή τιμή να παρουσιάσει την έκθεσή του σε αυτή την ιστορική γαλλική τοποθεσία. Το έργο Balloon Flower (Red) εκτίθεται επίσης με υπερηφάνεια μπροστά από το κτίριο 7 World Trade Center.

Αυτό το έργο, λοιπόν, επέλεξε ο Jeff Koons για να διακοσμήσει τη συλλογή που δημιούργησε σε συνεργασία με την Kiehl's, της οποίας τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο στο Ίδρυμα The Koons Family Institute on International Law and Policy, μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC).