Γκρίζες μέρες με καλή διάθεση

Γκρίζες μέρες με καλή διάθεση

Το χρώμα στα νύχια μπορεί να είναι γκρι και ταυτόχρονα υπέροχο, όπως αποδεικνύει το βερνίκι νυχιών Light Grey της Korres.

To Σάββατο είναι η μέρα του μανικιούρ. Μαζί με την καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά πάει και το πέρασμα από το σαλόνι ομορφιάς για το «ρεκτιφιέ» της εβδομάδας. Πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας χρώμα και ζητήστε να χρησιμοποιήσουν αυτό.

Έχετε πολλαπλά οφέλη: Είναι σίγουρο ότι σας αρέσει, μπορείτε να διορθώσετε αν χαλάσει κάποιο σημείο αφού φύγετε ή ακόνη και μετά από μέρες, μπορείτε ακόμη και να περάσετε μία λεπτή στρώση μετά από δύο ημέρες για να διατηρήσετε πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα, θα πληρώσετε λιγότερο και μπορεί μία φορά να μην κάνει διαφορά αλλά αν είστε πιστή σε αυτή τη συνήθεια στο τέλος θα δείτε διαφορά και φυσικά δεν μοιράζεστε με κανέναν το δικό σας βερνίκι νυχιών και είστε πιο κοντά στην απόλυτη προσοχή της υγιεινής.

Μία από τις δικές μας αγαπημένες επιλογές είναι η απόχρωση Light Grey 94 από τα Nail Colour της Korres. Είναι ένα πολύ εύκολο γκρι χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και δεν είναι δύσκολο να το εφαρμόσετε ακόμη και μόνη σας.