Η λάμψη θέλει αποτοξίνωση

Η λάμψη θέλει αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση γίνεται από μέσα γι' αυτό πιείτε ένα φλιτζάνι Detox Βιολογικά Βότανα της Apivita και δείτε την αλλαγή.

Ξεκινήστε αποτοξίνωση και δείτε την επιδερμίδα σας να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο καθαρή και να ξαναβρίσκει τη λάμψη της. Εντάξτε στην καθημερινότητα σας μία συνήθεια, το ρόφημα Detox Βιολογικά Βότανα της Apivita που έχει ολιστική προσέγγιση, όπως επιτάσσει η φιλοσοφία της. Ανοίξτε το φακελάκι 50 gr. βοτάνου και κάντε κάτι καλό για τον οργανισμό σας και την ομορφιά του δέρματος σας.

Η ελληνική φύση με την πλούσια βιοποικιλότητα της κρύβει μυστικά για τις θεραπευτικές και κοσμητικές ιδιότητες στα βότανα, στα αρωματικά φυτά, στα εκχυλίσματα, στα αιθέρια έλαια, και στα μελισσοκομικά προϊόντα και για την Apivita, πηγή έμπνευσής της παραμένει η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά μαζί με τη βιοποικιλότητα της ελληνικής χλωρίδας και την κοινωνία της μέλισσας. Αυτά οδήγησαν στη σειρά Apivita Organic Herbal Tea στην οποία ανήκει και το Detox Βιολογικά Βότανα.

Πρόκειται για ένα μίγμα βοτάνων για αποτοξίνωση και αδυνάτισμα με λουίζα, ταραξάκο & αγριοκυπάρισσο, που συνεισφέρει στην εμπειρία της γεύσης και της όσφρησης με το μοναδικό συνδυασμό από αρώματα βοτάνα, ολοκληρώνοντας την ολιστική προσέγγιση. Ώρα για το απογευματινό σας ρόφημα!