Άρωμα με γάλλο-σουηδική ταυτότητα

Άρωμα με γάλλο-σουηδική ταυτότητα

Μοντέρνο glamour για το νέο άρωμα της Oriflame By Marcel.

Ένα χυμώδες ανατολίτικο, ξυλώδες άρωμα musk αναμιγνύεται με νότες κορυφής από μοναδικό τριαντάφυλλο rock, κομψό τριαντάφυλλο Τουρκίας, αψέντι και λιβάνι. Στη συνέχεια, ανθίζει με αισθησιακές νότες βάσης από σουέντ, κεχριμπάρι και πατσουλί. Το αποτέλεσμα: ένα χυμώδες, προκλητικά κομψό άρωμα, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη, σέξι γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με την υπογραφή της Oriflame και του σχεδιαστή μόδας Marcel Marongiu.

Πρόκειται για μια νέα αποκλειστική αρωματική δημιουργία, που, αφήνει το αποτύπωμά της. Με σήμα κατατεθέν τα πολυτελή υφάσματα, τις δυναμικές σιλουέτες και τη χρωματική αυστηρότητα των κολεξιόν του, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλο-Σουηδός σχεδιαστής μόδας Marcel Marongiu και η Oriflame συνεργάζονται στο νέο αυτό εντυπωσιακό perfume project, το πολυτελές άρωμα By Marcel Eau de parfum.

Μέσα από το εκλεπτυσμένα φιλοτεχνημένο και περίτεχνα σχεδιασμένο μπουκάλι, αποκαλύπτεται η σαγηνευτική γοητεία του αρώματος που παντρεύει τη Σκανδιναβική αγνότητα με τη Γαλλική φινέτσα. Ηγοητεία του εντυπωσιακού μπουκαλιού ολοκληρώνεται με την υπογραφή του Marcel «Μ» στην κορυφή, σε ροζ χρυσαφί απόχρωση, φέρνοντας στο μυαλό ένα διαμάντι ακανόνιστης κοπής, για να υπογραμμίσει την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας.