Αγαπάτε τα σαπούνια;

Αγαπάτε τα σαπούνια;

Αρωματικό, ενυδατικό και πλούσιο σε ελληνικά βότανα: Το σαπούνι της Korres, White Tea/ Bergamot/ Freesia θα σας κάνει να τα αγαπήσετε.

White Tea/ Bergamot/ Freesia για μία ακόμη φορά, αλλά τώρα σε αρωματικό σαπούνι-μπάρα για το σώμα. Περιέχει βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, συγκεκριμένα από τις περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας και αποτελεί ένα από τα παραδείγματα προϊόντων, που είναι αποτέλεσμα των ηθικών συνεργασιών της Κορρές στις βιολογικές καλλιέργειες ανά την Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής βιολογικών προϊόντων, αλλά και στην ανάδειξη της αξίας των ελληνικών βοτάνων και με τη δημιουργία αυτού του κλασικού και αγαπημένου προϊόντος, του σαπουνιού, τα καταφέρνει.

Με βάση τη γλυκερίνη, το αρωματικό σαπούνι White Tea/ Bergamot/ Freesia καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει καθώς το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο, που είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε, την ενυδατώνει και την περιποιείται. Ταυτόχρονα το υπέροχο άρωμα ολοκληρώνει την απόλαυση κάτω από υο νερό.