Ένα θαύμα φωτός για την επιδερμίδα

Ένα θαύμα φωτός για την επιδερμίδα

Tο Teint Miracle Compact της Lancôme αναδημιουργεί την Αύρα μιας τέλειας, φυσικής επιδερμίδας.

Το Teint Miracle βασίζεται στις θεμελιώδεις καινοτομίες των Ερευνητικών Εργαστηρίων της Lancôme, για να αξιοποιεί τις επτά διόδους του φωτός μέσα από την επιδερμίδα. Το φως δεν αντανακλάται μόνο επιφανειακά: αντανακλάται επίσης φυσιολογικά από το βάθος της επιδερμίδας. Αυτό το φως που εκπέμπεται εκ νέου είναι το εσωτερικό φως που, σε συνδυασμό με την επιφανειακή λάμψη, δημιουργεί τη φυσική Αύρα της επιδερμίδας.

Προκειμένου να το αναδημιουργήσουν, χάρη στην τεχνολογία Aura-Inside, -αποκλειστικότητα της Lancôme-, συνδυάζουν μια νέα γενιά ροζ και γαλάζιων βιοπτικών χρωστικών, σε συνδυασμό με κλασικές ορυκτές χρωστικές (κόκκινες, κίτρινες, μαύρες και λευκές). Μαζί, αναπαράγουν και ενισχύουν το εσωτερικό φως της τέλειας επιδερμίδας, αντιγράφοντας την ένταση και την αυθεντική φρεσκάδα της λάμψης του και ένα μοναδικό εκχύλισμα ρευστού φωτός που δρα σαν χιλιάδες μικρο-καθρέφτες, για να μεγιστοποιεί τη λάμψη στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Έτσι, το Teint Miracle Compact διορθώνει την όψη της επιδερμίδας με ένα ανάλαφρο άγγιγμα, χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα και χωρίς να δημιουργεί γυαλάδα ή αποτέλεσμα πούδρας. Η βελούδινη υφή του συνδυάζει διάφανα σωματίδια με εύπλαστες σφαιρικές πούδρες που κάνουν το προϊόν να γλιστρά στην επιδερμίδα,να απλώνεται εύκολα και να γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας μια εκπληκτικά φυσική όψη.

Επίσης, Το Teint Miracle Compact έχει μία υφή μπορεί να χρησιμοποιείται στεγνή ή νωπή για αποτέλεσμα μακιγιάζ που προσαρμόζεται στη διάθεσή σας και δίνει εγγυημένο φυσικό αποτέλεσμα. Όταν εφαρμόζεται στεγνή, διορθώνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της διάφανο φινίρισμα. Αποτελεί την ιδανική υφή για να ρετουσάρετε το μακιγιάζ σας στη διάρκεια της ημέρας. Όταν χρησιμοποιείται νωπή, γίνεται ακόμα πιο δροσερή και κρεμώδης, και προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερη κάλυψη.