Νεανικά μάτια σε μία νύχτα με δύο σταγόνες

Νεανικά μάτια σε μία νύχτα με δύο σταγόνες

Midnight Recovery Eye: Μία νύχτα. Δύο σταγόνες. Πιο νεανική περιοχή ματιών μέχρι το πρωί.

Οι χημικοί της Kiehl's ενσωμάτωσαν στη σύνθεση του Midnight Recovery Eye – που δεν περιέχει paraben, άρωμα και ορυκτέλαιο – το ενεργό συστατικό ρούσκος, ένα εκχύλισμα ρίζας, το οποίο είναι γνωστό για την ιδιότητά του να αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και, όταν συνδυάζεται με άλλα ελεγμένα και δραστικά έλαια, συμβάλλει στη μείωση του οιδήματος και στην ενδυνάμωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών στη διάρκεια της νύχτας.

Άλλα ενεργά αιθέρια και φυτικά έλαια που περιέχονται στη σύνθεση του Midnight Recovery Eye, σκουαλάνιο, έλαιο νυχτολούλουδου και λεβάντας, συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της λεπτής επιδερμίδας κάτω από τα μάτια, η οποία έχει μόλις το 1/3 του πάχους σε σχέση με την επιδερμίδα στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Επιπλέον, η περιοχή κάτω από τα μάτια έχει τους λιγότερους σμηγματογόνους αδένες στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά επιρρεπής στην αφυδάτωση, γεγονός που οδηγεί στην αποδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού, η οποία συμβάλλει στο σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων – τα οποία περιέχουν λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3, 6 και 9) – έχει αναδομητικές ιδιότητες, οι οποίες επίσης συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού και στην επιβράδυνση του σχηματισμού λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το Midnight Recovery Eye ανακουφίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, προκειμένου να περιορίζει το οίδημα που παρατηρείται το πρωί καθώς και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Κοιμηθείτε ήσυχες!