Η δύναμη της θάλασσας σε έναν αντιγηραντικό ορό

Η δύναμη της θάλασσας σε έναν αντιγηραντικό ορό

Η μαγεία του βυθού ενώνεται με τις ενεργειακές δυνάμεις της θάλασσας χαρίζοντας στην επιδερμίδα αιώνια ομορφιά με το SeaCreation Concentrate της Babor.

To SeaCreation Concentrate της Babor, είναι ένας πολυτελής ορός αντιγηραντικών δραστικών ουσιών που περιέχει μία από τις πιο ακριβές και σπάνιες δραστικές ουσίες στον κόσμο, το εκχύλισμα Thermophilus της Babor. Ο μικροοργανισμός Thermophilus επιβιώνει σε ακραίες συνθήκες, όπως οι αυξημένες θερμοκρασίες και η υψηλή πίεση.

Οι ερευνητές της Babor αξιοποίησαν αυτές τις ιδιότητες και δημιούργησαν μία σύνθεση μοναδική που έχει απίστευτα αποτελέσματα. Ο Thermophilus απελευθερώνει στην επιδερμίδα αγνή ενέργεια ομορφιάς για το σχηματισμό νέων, φρέσκων κυττάρων και η θερμοενεργή κυτταρική προστασία διατηρεί το καινούριο αυτό αποτέλεσμα θωρακίζοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας έναντι των επιδράσεων του στρες και των ελεύθερων ριζών.

Βάλτε το SeaCreation Concentrate της Babor στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας και φορέστε το σε όλο το πρόσωπο πριν από την εφαρμογή της κρέμας περιποίησης SeaCreation. Έτσι, θα έχετε μία αποτελεσματική αντιγηραντική περιποίηση πολυτελείας.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και στο BABOR e-shop www.babor.gr.