Ένα άρωμα που σας τυλίγει

Ένα άρωμα που σας τυλίγει

Η Diane Von Furstenberg με τo χαρακτηριστικά της wrap dress, ξέρει πώς να σας «τυλίγει» και με το άρωμα της.

Η Diane αντιπροσωπεύει τη φινέτσα της δημιουργού της: λαμπερή, τολμηρή, μοιραία, θελκτική, σέξι και με απίστευτα κομψή συσκευασία χάρη στο ψιλόλιγνο σχήμα της. Μοντέρνο και εκλεπτυσμένο, ενσαρκώνει τη γοητεία και τη θηλυκότητα. Εμπνέει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια της εκλεπτυσμένης γυναικείας σεξουαλικότητας.

Το άρωμα Diane αναμιγνύει τον Ανθό Πλουμέριας και τον Ανθό Βιολέτας προσφέροντας ένα ευωδιαστό και ανάλαφρο άρωμα αμυγδάλου και βανίλιας. Οι θηλυκές και μεθυστικές νότες αυτού του αρώματος είναι διακριτικές, κάνοντας όμως αισθητή την παρουσία τους χάρη στους λουλουδένιους και ξύλινους τόνους που έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, ενώ οι ξύλινες νότες από Πατσουλί προσδίδουν ύλη και δομή στο άρωμα εντείνοντας τις νότες από Μύρο και Μόσχο και αφήνοντας ένα αξέχαστο άρωμα.

Το πολύτιμο, αισθησιακό μπουκαλάκι του θα σας κατακτήσει και αν θέλετε μπορείτε να αποκτήσετε το Eau de parfum 50ml μαζί με το γαλάκτωμα σώματος 100ml που έχει τις ίδιες σαγηνευτικές, μυστηριώδεις και μεθυστικές νότες με το άρωμα σε ένα αποκλειστικό κιτ που θα βρείτε στη Sephora και στα σημεία πώλησης ρούχων Diane Von Furstenberg.