Μπείτε στην επικίνδυνη ζώνη

Μπείτε στην επικίνδυνη ζώνη

Η Φόρμουλα 10.0.6® In The T-Zone ήρθε για να ρίξει τους τόνους.

Αποφύγετε την υπερβολική γυαλάδα του προσώπου σας με τις υφασμάτινες μάσκες για ματ αποτέλεσμα In The T-Zone Mattifying Cloth Masks, που καθαρίζουν το σμήγμα και χαρίζουν άμεσα ματ βελούδινο δέρμα χωρίς στίγματα.

Κατασκευασμένη για να περιορίζει τη γυαλάδα, η Φόρμουλα 10.0.6® In The T-Zone εξασφαλίζει μια υπέροχη ματ όψη του προσώπου σας. Αυτές οι υφασμάτινες μάσκες σχεδιάστηκαν ώστε να προσαρμόζονται στην προβληματική ζώνη Τ, στοχεύοντας στις περιοχές που είναι επιρρεπείς στην παραγωγή σμήγματος για να εξαφανίσουν τη βρωμιά και τη λιπαρότητα και να μετριάσουν τα επίμονα στίγματα.

Είναι διαποτισμένες με ένα δραστικό μείγμα συστατικών που θα ενεργοποιήσει το δέρμα σας θα καθαρίσουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα σας και θα εξαφανίσουν άμεσα τη γυαλάδα. Ο συνδυασμός Ψευδάργυρου και Βρώμης, απορροφά τη λιπαρότητα, θεραπεύει τα σημάδια και αποτρέπει τη μελλοντική δημιουργία σμήγματος.

Είναι, επίσης, εμπλουτισμένες με έλαιο Τεϊόδεντρου, ένα φυσικό ισχυρό καθαριστικό από βότανα, που βοηθά στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του δέρματος και αποτρέπει την εμφάνιση ακμής. Τέλος, το Χαμομήλι καταπραΰνει το δέρμα και βελτιώνει την κατάσταση των πόρων, ενώ η γλυκιά προσθήκη Marshmallows επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης, μειώνοντας τους ερεθισμούς και δίνοντας το πράσινο φως σε μια υπέροχα καθαρή, ματ και δροσερή επιδερμίδα.

Χρησιμοποιήστε τις όταν το πρόσωπό σας αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα λιπαρό ή μέχρι και τρεις φορές την εβδομάδα για υπέροχη ματ επιδερμίδα.

Θα τις βρείτε στη Sephora.