Γυρίστε πίσω το χρόνο

Γυρίστε πίσω το χρόνο

Αναστρέψτε τα σημάδια της περιβαλλοντικής γήρανσης στο δέρμα σας και προστατέψτέ το από μελλοντική φθορά με τη βοήθεια του Dr. Murad.

Ένας ορός θεραπείας και αναδόμησης νέας τεχνολογίας το Active Radiance Serum, που περιέχει Resillent-C Complex, αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα βιταμίνης C -50 φορές πιο δραστικό από το αντίστοιχο προηγούμενης γενιάς- εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βοτάνων, που δημιουργεί μια φυσική συνέργεια ικανή να μεγιστοποιεί την ποσότητα της βιταμίνης C που μεταφέρεται στα κύτταρα, είναι στη διάθεση σας για να βοηθήσει το δέρμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η συνέργεια αυτή επιτρέπει στο προϊόν να προστατεύει και να επιδιορθώνει το δέρμα βελτιώνοντας τη λάμψη και την ανθεκτικότητά του, επιτρέποντας στα κύτταρα να αντιστέκονται δραστικά στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, βοηθώντας στη διατήρηση της ζωτικότητάς τους και βελτιώνοντας τη διαδικασία αναπαραγωγής τους.

Δώστε στην επιδερμίδα σας τη δύναμη που της χρειάζεται και δείτε την να κερδίζει σε σύσφιξη, φωτεινότητα και λάμψη μέσα σε μία εβδομάδα.