Ρίξτε φως στο δέρμα

Ρίξτε φως στο δέρμα

Το Phyto-Blanc Intensive Lightening Serum της Sisley, φωτίζει την επιδερμίδα απομακρύνοντας τις κηλίδες.

Επί δέκα χρόνια τα εργαστήρια της Sisley μελέτησαν τους μηχανισμούς της μελανογένεσης και ερεύνησαν τις διαταραχές της δημιουργίας κηλίδων και τις ρίζες για μια λαμπερή επιδερμίδα, ώστε να παρέχουν μια πολύ αποτελεσματική λύση για το δέρμα που έχει ανάγκη από θεραπεία λεύκανσης.

H σειρά Phyto-Blanc η οποία περιλαμβάνει επτά προϊόντα ήδη, ολοκληρώνεται με ένα νέο serum, που περιέχει τα πιο αποτελεσματικά λευκαντικά συστατικά που έχουν αναπτυχθεί από τα εργαστήρια της Sisley. Πρόκειται για το Phyto-Blanc Intensive Lightening Serum, που έχει διαμορφωθεί για να δρα αποτελεσματικά στις ορατές κηλίδες του δέρματος.

Το Intensive Lightening Serum φοριέται πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό, από όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και τα ευαίσθητα και έχει ελαφριά, υγρή υφή που δεν κολλάει. Βοηθά στην πρόληψη των πανάδων, μειώνει την έντασή τους, φωτίζει ορατά το δέρμα και αποκαλύπτει σταδιακά τη φυσική του λάμψη χάρη στην παρατεταμένη αποδέσμευση Βιταμίνης C με την πάροδο του χρόνου.

Δρα σταδιακά και τα αποτελέσματα διπλασιάζονται μετά από 8 εβδομάδες εφαρμογής, κάνοντας τις κηλίδες που προκαλούνται από την ηλικία και τη φωτογήρανση να μειώνονται σημαντικά.