Και οι άντρες χρειάζονται πρόγραμμα ομορφιάς

Και οι άντρες χρειάζονται πρόγραμμα ομορφιάς

Ένα κιτ με τα απαραίτητα προϊόντα της Skeen+ για την ενυδάτωση και απολέπιση του προσώπου αλλάζει την αντρική επιδερμίδα.

Το κιτ Flash Beauty Skeen+ περιέχει μία Fluide Hydratant Matifiant (75ml) που ενυδατώνει, αναζωογονεί και χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σε καθημερινή βάση. Η σύνθεση του είναι πλούσια σε Βιταμίνη C , Υαλουρονικό Νάτριο 0,001% , δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και επιτρέπει την αποφυγή της γυαλάδας στις κρίσιμες ζώνες του προσώπου (μέτωπο, μύτη και πηγούνι) γι' αυτό είναι κατάλληλη και για τον αντρικό πληθυσμό. Η σύνθεσή της είναι ανάλαφρη, χωρίς άρωμα και χρωστικές ουσίες, και ευνοεί την ανανέωση της επιδερμίδας.

Επιπλέον, περιέχει ένα Dermopeeling Exfoliant (75 ml) που συνδυάζει δύο τεχνικές που προέρχονται από την πρακτική δερματολόγων: τη μικροαπόξεση με μεταλλικά στοιχεία και την αναδόμηση. Η σύνθεσή του με βάση τα απολεπιστικά μικροσωματίδια και το γλυκολικό οξύ είναι χωρίς άρωμα και χρωστικές ουσίες και έχει σαν αποτέλεσμα να απολεπίζει και να συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση χαρίζοντας νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.