Χαρίστε την καρδιά σας με μία κρέμα

Χαρίστε την καρδιά σας με μία κρέμα

Nivea Crème σημαίνει έρωτας, πάθος και φροντίδα για την επιδερμίδα και η συλλεκτική έκδοση του Αγίου Βαλεντίνου το αποδεικνύει.

Μέσα από τα 100 χρόνια ιστορίας της, η Nivea Crème έχει εξελιχθεί από μία κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας σε σύμβολο στοργής και αγάπης για όλες τις ηλικίες. Στη γιορτή της αγάπης και των ερωτευμένων, στη γιορτή δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου, το αποδεικνύει με μία «ειδική έκδοση».

Πρόκειται για την πρώτη συλλεκτική έκδοση της Nivea Crème για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου η παραδοσιακή μπλε συσκευασία έχει φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για την περίσταση με ένα ζευγάρι και μία κόκκινη καρδιά ανάμεσά τους. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: η αγάπη είναι ακόμα καλύτερη όταν ξέρεις να την μοιράζεσαι. Κι αυτό μας υπενθυμίζει να μοιραζόμαστε απλόχερα τον έρωτα και το πάθος μας για φροντίδα, με αυτούς που αγαπάμε.

Κάντε την κίνηση σας και αυτή τη χρονιά, χαρίζοντάς στους αγαπημένους σας μία επετειακή Nivea Crème, ένα κλασσικό σύμβολο στοργής και φροντίδας με τη δική του ιστορία και γράψτε τη δική σας ιστορία αγάπης και φροντίδας.