Το μυστικό όπλο της ReVive κατά της γήρανσης

Το μυστικό όπλο της ReVive κατά της γήρανσης

Η Μoisturizing Renewal Cream της ReVive κρύβει μέσα της την ουσία που κρατά τη γήρανση μακριά.

H Μoisturizing Renewal Cream αποτελεί τη βάση του συστήματος πρόληψης και αναδόμησης της επιδερμίδας από τη ReVive. Είναι η πρώτη κρέμα που παρασκεύασε ο Dr. Brown δημιουργός της ReVive με την ουσία EGF (Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας) το μυστικό όπλο της ReVive κατά της γήρανσης, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία μιας επιτυχημένης και αποτελεσματικής συλλογής καθημερινής φροντίδας προσώπου και σώματος.

Το μόριο EGF, που η ανακάλυψη του βραβεύτηκε με την μεγαλύτερη διάκριση, το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας το 1986, αποτελεί το βασικό της συστατικό. Ήταν η πρώτη κρέμα που το συμπεριέλαβε στα συστατικά της.

Εκτός από την ουσία EGF και ενυδατικά συστατικά, η Moisturizing Renewal Cream περιέχει και απολεπιστικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Συγχρόνως προετοιμάζει το δέρμα να δεχθεί τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται και επιτρέπει τη βαθειά διείσδυση τους στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας για καλύτερα αποτελέσματα.

Βάλτε την στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας και εφαρμόστε την το βράδυ μετά από το serum, αποφεύγοντας τις περιοχές των ματιών και του λαιμού.