Ανακαλύψτε τη μαγεία των Dead Sea Minerals

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Dead Sea Minerals

Ξεκινήστε τη μέρα σας με το νέο αποσμητικό Dove Natural Touch.

Η περιοχή της Νεκράς Θάλασσας είναι πολύ πλούσια σε ορυκτά, τα παγκοσμίως γνωστά Dead Sea Minerals. Για αιώνες οι άνθρωποι έχουν λατρέψει τα Dead Sea minerals για τις μοναδικές αναζωογονητικές, ενυδατικές αλλά και θεραπευτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα. Σήμερα, η μοναδική τους δράση συντελεί στο να διεκδικεί η περιοχή της Νεκράς Θάλασσας μία θέση ανάμεσα στα νέα 7 θαύματα του κόσμου.

Τα φυσικά ορυκτά της περιοχής της Νεκράς Θάλασσας, περιέχουν τα υψηλότερα επίπεδα ενυδατικών συστατικών σε όλο το κόσμο: Ετσι, το νέο Dove Natural Touch, αξιοποιεί την φυσικά ευεργετική τους δράση για να επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, και να την διατηρήσει φυσικά ενυδατωμένη και απαλή, προσφέροντας σας παράλληλα την αποτελεσματική και αξιόπιστη 48h προστασία Dove.

To νέο αποσμητικό Dove Natural Touch, με φυσικά εκχυλίσματα Dead Sea Minerals σας χαρίζει την πιο όμορφη και ενυδατωμένη επιδερμίδα που είχατε ποτέ κάνονταςτην μέρα σας πιο όμορφη. Είτε προτιμάτε spray, είτε roll-on το Dove Natural Touch, θα σας κερδίσει με το απαλό και δροσερό του άρωμα και την αποτελεσματικότητα του.