Δύο συνδυαστικές κινήσεις αντιγήρανσης

Δύο συνδυαστικές κινήσεις αντιγήρανσης

Μία τεχνολογία - επανάσταση στην αντιγήρανση από τη RoC εφαρμόζεται και στην κρέμα ημέρας.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι μία συνολική περιποίηση με γρήγορη αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, της χαλάρωσης και των σκούρων κηλίδων, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την κρέμα Ημέρας RoC Sublime Energy που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αυτήν την πρόκληση.

Υπάρχουν δύο στάδια που λειτουργούν συνεργικά. Το σωληνάριο περιέχει το συμπυκνωμένο ζελ E-Pulse, μία πραγματική επανάσταση της τεχνολογίας και το φιαλίδιο, περιέχει την ενυδατική κρέμα ενεργοποίησης, για άμεση δράση της τεχνολογίας E-Pulse. Το συμπυκνωμένο ζελ E-Pulse είναι ίδιο και στα 3 προϊόντα περιποίησης της σειράς (κρέμα ματιών, ημέρα και νύχτας). Αντίθετα, η ενυδατική κρέμα ενεργοποίησης έχει διαφορετικές ιδιότητες.

Η RoC Sublime Energy Ημέρας είναι εμπλουτισμένη με δείκτη προστασίας SPF 20 για να προσφέρει συνολική δράση αντιγήρανσης. Πλούσια σαν μια «κλασική» κρέμα, παρέχει άνεση στην επιδερμίδα προσφέροντας ένα διακριτικό άρωμα ενώ απορροφάται άμεσα και δεν χρειάζεται αναμονή πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ.