Κάποιος να με σώσει

Κάποιος να με σώσει

Η Intense Moisture Rescue Cream της Caudalie έρχεται να δώσει λύση στην διψασμένη σας επιδερμίδα.

Εξαιρετικά αισθησιακή, αυτή η κρέμα «βούτυρο» για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες, δρα σαν επίδεσμος λιπιδίων εξασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα με ματ, μη λιπαρή όψη. Οι νότες γλυκού πορτοκαλιού, λεβάντας, βετιβέρ και σανταλόξυλου προσφέρουν ανακουφιστική απόλαυση.

Μία υφή πλούσια επιφέρει έντονη επανόρθωση και θρέψη για τις επιδερμίδες που έχουν ανάγκη για «τροφή». Η Intense Moisture Rescue Cream από τη σειρά Vinosource της Caudalie, έχει σύνθεση με υψηλό βαθμό φυσικότητας 92% και 11% περιεκτικότητα σε ιδιαίτερα θρεπτικά φυτικά συστατικά.

Ένα δίδυμο από φυσικά έλαια σταφυλιού και βουγλώσσου συνδυασμένο με εκχύλισμα κάστανου θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά τα λιπίδια της επιδερμίδας σε βάθος, η Vinolevure® επιβραδύνει την αφυδάτωση, ενώ η σκουαλίνη από ελιά και η φυτική γλυκερίνη ανακουφίζουν από τραβήγματα. Τέλος, η τρεαλόζη, που λέγεται και «ζάχαρη της ζωής», είναι ένας πολυσακχαρίτης φυτικής προέλευσης που προλαμβάνει την αφυδάτωση και διατηρεί την όψη της επιδερμίδας.

Οι πολυφαινόλες σταφυλιού έχουν διπλή δράση. Ως αντιοξειδωτικές, από τη μία, εμποδίζουν τις ελεύθερες ρίζες και με την αντι-υαλουρονική τους δράση, από την άλλη, προστατεύουν το υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται με φυσικό τρόπο στην επιδερμίδα βοηθώντας τη να διατηρήσει τη νεότητά της. Το αποτέλεσμα είναι εντατική θρέψη της επιδερμίδας σε ποσοστό 100% και μείωση των τραβηγμάτων κατά 95%.

Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.
www.caudalie.com