Σβήστε τις καφέ κηλίδες

Σβήστε τις καφέ κηλίδες

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène δίνουν την απάντηση τους στις καφέ κηλίδες.

Η νέα σειρά D-Pigment των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση των εντοπισμένων ή εκτεταμένων καφέ κηλίδων και του ανομοιόμορφου χρώματος του δέρματος και μεταφέρει στη δερμοκοσμητολογία ένα φαρμακευτικό σκεύασμα αναφοράς με γνωστή αποτελεσματικότητα, το τρίο του Kligman.

Η κρέμα προσώπου D-Pigment περιέχει τρία συνεργικά και αποτελεσματικά δραστικά συστατικά. Ένα ισχυρό λευκαντικό συστατικό τη Μελανίδη, τη Ρετιναλδεΰδη που διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και το Προ-τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό που προλαμβάνει τη διέγερση των μελανινοκυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.

Με τη χρήση της από τον πρώτο κιόλας μήνα οι καφέ κηλίδες μειώνονται σημαντικά, το χρώμα του δέρματος γίνεται πιο ομοιόμορφο και φωτεινό και η μείωση αυτή συνεχίζεται στον τρίτο μήνα. Δεν περιέχει paraben και άρωμα και εφαρμόζεται σε πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια το βράδυ.

Θα τη βρείτε σε δύο υφές: D-Pigment légère για το κανονικό και μικτό δέρμα και D-Pigment riche για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα.