Ώριμη αλλά και όμορφη

Ώριμη αλλά και όμορφη

Με την Αντιρυτιδική & Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας Μαύρη Πεύκη της Κορρές η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Περισσότερες από εννέα δραστικές ουσίες συναντώνται στις νέες συνθέσεις Μαύρη Πεύκη της Κορρές για να καλύψουν το σύνολο των απαιτήσεων της ώριμης επιδερμίδας. Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή έως και πολύ ξηρή, επιλέξετε τη αντίστοιχη Μαύρη Πεύκη Αντιρυτιδική & Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας και δείτε όλα τα οφέλη της τελευταίας ανακάλυψης για τις ώριμες επιδερμίδες, βασισμένη σε φυσικά μονοπάτια.

Είναι η απόλυτα φυσική λύση, φθάνοντας σε ποσοστό φυσικού περιεχομένου 97,7%, σε όλες τις απαιτήσεις αντιγήρανσης της ώριμης επιδερμίδας από τις ηλικίες των 50+ με αντιρυτιδική, συσφιγκτική και δράση lifting. Έχει δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του συνδετικού ιστού του δέρματος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μηχανικές ιδιότητες της επιδερμίδας, όπως σφριγηλότητα, ελαστικότητα, διατήρηση του περιγράμματος του προσώπου και αποφυγή χαλάρωσης και ρυτίδων.

Με τη χρήση της Αντιρυτιδικής & Συσφιγκτικςή Κρέμας Ημέρας Μαύρη Πεύκη, επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση του περιγράμματος προσώπου, άμεσο lifting, επανόρθωση των ρυτίδων και η επιδερμίδα αποκτά ενυδάτωση σε βάθος και λάμψη, που έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες.