Μέγιστη καθημερινή προστασία

Μέγιστη καθημερινή προστασία

Προστατευθείτε καθημερινά με την Dermatologist Solutions Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ της Kiehl's.

Υπάρχει ευχάριστη λύση για μέγιστη αντηλιακή προστασία καθημερινά με την Dermatologist Solutions Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ της Kiehl's. Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αντηλιακής προστασίας στο χαρτοφυλάκια προιόντων της Kiehl's και έχει μία διάφανη, μη λιπαρή και ανθεκτική στο νερό σύνθεση.

Ενσωματώνει πέντε αντηλιακά φίλτρα που δρουν συνεργατικά, καθώς και μία προηγμένη φωτοσταθεροποιημένη τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας. Αυτό το προϊόν διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα μη φωτοσταθερά συστήματα αντηλιακής προστασίας μετά την ανανέωση του, καθώς διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας από τις ακτίνες UVA –που μπορεί να συμβάλλουν στην καταστροφή και στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας- για μεγαλύτερο διάστημα.

Η υφή του είναι πολύ ανάλαφρη, γιατί οι χημικοί της Kiehl's χρησιμοποίησαν την τεχνολογία «shaka shaka». Ενώ η σύνθεση δεν είναι ομοιογενής, όταν την ανακινείτε, οι γαλακτωματοποιητές ενεργοποιούνται και συνενώνουν τέλεια τα συστατικά. Αποτέλεσμα: Μία υγρή υφή που απορροφάται γρήγορα, είναι πολύ ελαφριά και δεν αφήνει ορατά κατάλοιπα στην επιδερμίδα, ενώ δίνει ανάλαφρο, ματ φινίρισμα με υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB.

Θα τη βρείτε στα Hondos Center Κολωνάκι και Γλυφάδα και Attica, the Department Store.