Eco beauty

Eco beauty

Μία σειρά περιποίησης με οικολογική συνείδηση από την Oriflame.

Στην Oriflame υπέρχει πλέον μία φυσική σειρά καλλυντικών η Eco Beauty, στην οποία θα βρείτε και μία κρέμα νύχτας για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και υγιές, φροντίζοντας την επιδερμίδα σας αποτελεσματικά- αλλά και τον πλανήτη καθημερινά.

Η σειρά είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για την σύγχρονη γυναίκα με έντονη οικολογική συνείδηση και όραμα για έναν όμορφο πλανήτη και περιέχει φυσικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα χαρίζοντας θρέψη σε βάθος και προστασία στην επιδερμίδα.

Έχει 95% φυσικά συστατικά συν 5% οικολογικά συστατικά και είναι παγκοσμίως πιστοποιημένη από τέσσερις ανεξάρτητους δεοντολογικούς και παγκόσμιους οργανισμούς, τους Fairtrade, Ecocert, The Vegan Society και FSC και οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Τα Fairtrade υλικά που χρησιμοποιούνται είναι το λάδι καρύδας που περιέχεται στη σύνθεση της σειράς το οποίο προέρχεται από την Κεράλα της Ινδίας και το shea butter το οποίο προέρχεται από ένα συνεταιρισμό γυναικών στην Μπουρκίνα Φάσο.

Φυσικά, είναι ενάντια στις δοκιμές σε ζώα για τον έλεγχο των προϊόντων ομορφιάς και οι φόρμουλές της είναι χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, συντηρητικά, parabens, σιλικόνη, έλαια μετάλλων και συνθετικά αρώματα.

Η σειρά συμπληρώνεται με κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών.