Μία μόνο σταγόνα αρκεί για λάμψη, θρέψη, πειθαρχία στα μαλλιά σας!

Μία μόνο σταγόνα αρκεί για λάμψη, θρέψη, πειθαρχία στα μαλλιά σας!

Ανακαλύψτε και εσείς το μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά για τέλεια μαλλιά.

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μας αποκαλύπτει το επαγγελματικό του μυστικό του: Το Mythic Oil της L'Oréal Professionnel! «Το Mythic Oil με βοηθάει να δημιουργώ ανάλαφρα look με κίνηση και εκτυφλωτική λάμψη. Δοκιμάστε το και εσείς».

Αυτό το εξαιρετικό λάδι περιποίησης μαλλιών προσφέρει:

-Μυθική Λάμψη
-Λείανση και Πειθαρχία
-Προστασία από το φριζάρισμα, μεγάλης διάρκειας
-Θρέψη και Δύναμη

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν το χτένισμα σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά, στα μήκη και τις άκρες για ευκολία στο χτένισμα καθώς βοηθάει τη βούρτσα να γλιστράει καλύτερα και κάνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και λεία.

Επίσης, μπορείτε αφού ολοκληρώσετε το χτένισμα, να εφαρμόσετε μια πίεση του Mythic Oil, στα μήκη και τις άκρες για να δώσετε στα μαλλιά εκτυφλωτική λάμψη, μεταξένια υφή και προστασία ενάντια στο φριζάρισμα.

Αυτό το πολύτιμο λάδι περιποίησης μαλλιών, αποτελεί το συνδυασμό πολύτιμων θρεπτικών συστατικών και της τεχνολογίας L'Oreal. Το Έλαιο Avocado προσφέρει εξαιρετική θρέψη και λάμψη στα μαλλιά και το Έλαιο Καρπού Σταφυλιού που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, προσφέρει την απαραίτητη προστασία.

Σε κάθε τύπο μαλλιών προσδίδει τα ανάλογα οφέλη: Στα ίσια μαλλιά προσφέρει τη λάμψη που χρειάζονται και την απαραίτητη λείανση. Στα κυματιστά μαλλιά, προσφέρει κίνηση που αναδεικνύει το χτένισμα, ενώ στα μαλλιά με μπούκλες, δίνει το κατάλληλο νεύρο και βοηθά τα μαλλιά να μην φριζάρουν.

Τέλος, μπορείτε να το έχετε στην τσάντα σας, για να ανανεώνετε το look σας μέσα στην ημέρα δίνοντας την απαραίτητη φρεσκάδα που χρειάζονται τα μαλλιά.

21€ λιανική τιμή

Το Mythic Oil της L'Oréal Professionnel θα το βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.