Ξεκινήστε τη μέρα με το κατάλληλο αποσμητικό

Ξεκινήστε τη μέρα με το κατάλληλο αποσμητικό

Τα αποσμητικά προστίθενται στο portfolio της Korres, με τρεις διαφορετικές προτάσεις.

Tρία αποσμητικά roll-on με κεντρικό άξονα ανάπτυξης την αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία σε συνδυασμό με τη φροντίδα ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, είναι εδώ για να κάνουν πιο άνετες τις μέρες μας.

Οι συνθέσεις των αποσμητικών Κορρές Deodorants Equisetum δεν περιέχουν οινόπνευμα και parabens, ενώ εκμηδενίζουν την πιθανότητα ερεθισμών. Σε πρώτο πλάνο τοποθετούνται φυσικής προέλευσης αποσμητικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τις σημαντικές στυπτικές ιδιότητες του βιολογικού εκχυλίσματος Equisetum και την αντι-φλογιστική δράση του μείγματος με Βisabolol και εκχύλισμα Ginger βιολογικής καλλιέργειας. Η σημαντική στυπτική δράση του Equisetum το καθιστά ιδανικό αντι-ιδρωτικό παράγοντα και παράλληλα, η υψηλή περιεκτικότητά του σε οξείδιο του Πυριτίου συμβάλλει περαιτέρω στην αποτελεσματική μείωση της εφίδρωσης.

Το Αποσμητικό 24ωρης Προστασίας, για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, που είναι ιδανικό και για μετά την αποτρίχωση, αντιμετωπίζει την κακοσμία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες φυσικών συστατικών, όπως τα λιποαμινοξέα, ενώ δεν περιέχει άλατα αλουμινίου. Ο τρόπος που τα φυσικά συστατικά δρουν, μειώνοντας την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν την κακοσμία, δεν διαταράσσει το μικρο-περιβάλλον του δέρματος σε αυτή την περιοχή και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Εκτός, αυτού στη σειρά υπάρχουν και δύο Αποσμητικά Antiperspirant 48ωρης Προστασίας -με & χωρίς άρωμα. Αυτά δρουν μειώνοντας την εφίδρωση και συνεπώς την κακοσμία, ενώ φροντίζουν την επιδερμίδα χάρη στις ισχυρές καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές, αντισηπτικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες των αλάτων αλουμινίου από Αλλαντοΐνη.