Νεανικό σώμα σε όλες τις ηλικίες

Νεανικό σώμα σε όλες τις ηλικίες

Μια φόρμουλα που συνδυάζει τη δύναμη ενός σέρουμ, την άνεση μιας κρέμας και την αποτελεσματικότητα ενός συσφικτικού παράγοντα κατέφθασε από την Sisley.

Η Sisleÿa Concentré Anti-Age Fermeté Corps είναι η πρώτη μεγάλη αντιγηραντική φροντίδα για το σώμα από τη Sisley, που βοηθά στη βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας της σφριγηλότητας, για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και να επιτρέψει στις γυναίκες να αποκτήσουν ξανά την εμφάνιση ενός πιο νεανικού και τονωμένου σώματος.

Παρόλο που το δέρμα στο σώμα είναι λιγότερο εκτεθειμένο σε εξωτερικές επιθέσεις από το πρόσωπο, οι ορμονικές αλλαγές, η έλλειψη φυσικής άσκησης και η επανειλημμένη έκθεση στον ήλιο, οδηγούν σε απώλεια της πυκνότητας και της σφριγηλότητας του, με αποτέλεσμα από μια ηλικία και μετά, όλες οι γυναίκες ανησυχούν για τη σφριγηλότητα του δέρματος, ανεξάρτητα από το βάρος και το σώμα τους.

Φυσικά, κάποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο: Το εσωτερικό στα μπράτσα και τους μηρούς, το στομάχι και οι γοφοί και το ντεκολτέ, που είναι καθημερινά εκτεθειμένο. Ειδικά γι' αυτά τα σημεία, η Sisley δημιουργεί τη Sisleÿa Concenté Anti-Age Fermeté Corps, η οποία έχει συγκέντρωση 19 φυτικών ενεργών συστατικών.

Κάθε μέρα, η πλούσια, απαλή υφή της Sisleÿa Concentré Anti-Age Fermeté Corps ομορφαίνει το δέρμα και παρέχει άμεση αίσθηση ευεξίας και μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Δρώντας σφαιρικά, μέρα με τη μέρα, σε όλες τις πτυχές του χαλαρωμένου δέρματος, η Sisleÿa Concentré Anti-Age Fermeté Corps επιτρέπει στο σώμα να ανακτήσει την ανθεκτικότητά του και να γίνει πιο νεανικό και πιο σφιχτό καταπολεμώντας χαλάρωση, κυτταρίτιδα, λεπτές γραμμές και αφυδάτωση.

Εφαρμόστε την μία φορά την ημέρα, πρωί ή βράδυ, στο εσωτερικό του μηρού, στο εσωτερικό των μπράτσων, στο στομάχι, τους γλουτούς και το ντεκολτέ, χρησιμοποιώντας την ακόλουθη τεχνική εφαρμογής: Με την παλάμη των χεριών, κάντε μασάζ με το προϊόν στο δέρμα χρησιμοποιώντας ανοδικές ταμποναριστές κινήσεις στο εσωτερικό των μηρών (από το γόνατο προς τη βουβωνική χώρα, στο στομάχι (από τον ομφαλό προς τη μέση), στο ντεκολτέ (από μεταξύ τους μαστούς στους ώμους) και στο εσωτερικό των μπράτσων (από τον αγκώνα προς τη μασχάλη).