Νικήστε τις ρυτίδες

Νικήστε τις ρυτίδες

Ένας Φυσικός Ορός Κατά των ρυτίδων με ρεσβερατρόλη και Βιταμίνη Ε, με 94% φυσικά συστατικά από την Apivita, είναι στη διάθεση σας.

Η βιολογική γήρανση είναι στη φύση μας! Είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε, αλλά μεγαλώνοντας το δέρμα μας παράγει λιγότερο ή κακής ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη ενώ ταυτόχρονα οι συσπάσεις των μυών έκφρασης και οι βλαβεροί εξωτερικοί παράγοντες «χαράσσουν» την επιδερμίδα με ρυτίδες.

Μπορείτε να μειώσετε αισθητά αυτό το φαινόμενο με τον Ορό Natural Serum, Κατά Των Ρυτίδων, της Apivita. Μειώνει την επιφάνεια των ρυτίδων έως και 77%, το βάθος των ρυτίδων έως και 71% και εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.

Τα δραστικά του συστατικά είναι το νέο μόριο ρεσβερατρόλης αυξημένης βιοδιαθεσιμότητας, που αυξάνει τη μακροζωία των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου, η Βιταμίνη Ε, που προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών και το κατοχυρωμένο εκχύλισμα πρόπολης (καινοτομία APIVITA) πλούσιο σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Εκτός αυτών περιέχει και λάδι από σταφύλι και ελιά για τροφή και ενυδάτωση και αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, γεράνι και φασκόμηλο για ευεξία και ισορροπία.