Υποδεχτείτε τον ήλιο

Υποδεχτείτε τον ήλιο

Αξιοποιείστε την ενέργεια Sun Edition περιποίηση & προστασία από τη Vichy.

Είναι σημαντικό, όχι μόνο να φροντίζετε το πρόσωπο σας επιλέγοντας τη φροντίδα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, αλλά να το προστατεύετε από την ηλιακή ακτινοβολία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η Vichy δημιούργησε την έκδοση sun edition για να προσφέρει την καλύτερη αντηλιακή προστασία μαζί με την αγαπημένη σας φροντίδα.

Η Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με SPF 50 προστατεύει την επιδερμίδα σε βάθος, έχει ιδιαίτερα ευχάριστη και εξαιρετικά ελαφριά υφή και προσφέρει ματ, βελούδινο αποτέλεσμα. Επιπλέον, περιέχει σωματίδια πυριτίου για να απορροφά την υπερβολική ποσότητα σμήγματος, σαν να ήταν στυπόχαρτο και να αφήνει το πρόσωπο καθαρό, χωρίς καμία απολύτως γυαλάδα. Επίσης, περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Συνδυάστε την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Capital Soleil SPF 50 (30 ml) της Vichy, με την κρέμα περιποίησης που είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα σας σε ένα κιτ που σας συμφέρει. Έχετε μία ευρεία γκάμα επιλογών αφού συμμετέχουν όλες οι σειρές Vichy! Aqualia thermal, Liftactiv Derm Source, Neovadiol, Cellebiotic.

Οι συνθέσεις τους, πλούσιες σε ιαματικό νερό με 15 θεραπευτικά, καταπραϋντικά και τονωτικά ιχνοστοιχεία, προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και απόλαυσης. Είναι δερματολογικά ελεγμένες, με καλλυντική ευχαρίστηση και ανοχή, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, και καλύπτουν κάθε ανάγκη περιποίησης και αντιγήρανσης.