Ένας ακόμη ύμνος στο γιασεμί

Ένας ακόμη ύμνος στο γιασεμί

Ο οίκος Bulgari παρουσιάζει το νέο του άρωμα Mon Jasmin Noir, L'Eau Exquise.

Το Mon Jasmin Noir, L'Eau Exquise είναι το νέο άρωμα του οίκου Bulgari, που έχει αντλήσει την έμπνευση του από τους υπέροχους κήπους Ιταλικού στυλ της Αναγέννησης και πιο συγκεκριμένα από τους Boboli Gardens στη Φλωρεντία, όπου η οικογένεια de Medici έφεραν γιασεμί για πρώτη φορά στην Ιταλία.

Αυτά τα ίδια λουλούδια χρόνια μετά μπαίνουν σε ένα άρωμα που οι νότες του φέρνουν στο νου εικόνες από γιασεμί που λαμπυρίζει κάτω από το φως του ήλιου, σαν να είανι η δαντέλα της φύσης. Φρέσκο, ζωντανό, δυνατό το Mon Jasmin Noir, L'Eau Exquise, απελευθερώνει την πιο ζωηρή πλευρά του Mon Jasmin Noir.

Το Pink Pomelo απελευθερώνει την πρώτη πικάντικη νότα, που αναμιγνύεται με το φρέσκο πράσινο αμύγδαλο και δίνουν την βελούδινη ελαφρότητα που οδηγεί στην καρδιά του αρώματος. Εδώ, οι νότες του Γιασεμί Grandiflorum συνδυάζονται με Γιασεμί Sambac Λευκό Τσάι και μοιάζει σαν να λιώνει σε μια ζεστή, οικεία αγκαλιά. Οι απαλές νότες ξύλων και οι έντονες του White Musk προσθέτουν μια τελευταία πινελιά στην ολοκλήρωση του αρώματος.