Summertime in the City

Summertime in the City

H DKNY δημιουργεί τα καλοκαιρινά της αρώματα και σας καλεί σε βόλτες στην πόλη.

Τις στιγμές που ο ήλιος χαϊδεύει το τοπίο και το αεράκι είναι γεμάτο ενέργεια, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και οι εργάσιμες ώρες μικρότερες, που όλη η δράση είναι έξω: συνάντηση με φίλους σε κάποιο γεμάτο κόσμο καφέ με τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο ή απλώς ένα βράδυ ρέμβης στην ταράτσα, αυτές τις στιγμές νιώθετε νέοι, ξέγνοιαστοι και ανοικτοί στο καινούργιο που θα φέρει η στιγμή. Ο έρωτας και ο ενθουσιασμός βρίσκονται παντού τριγύρω και το άρωμα DKNY for Women Summer, κάνει αυτές τις στιγμές να διαρκούν περισσότερο.

«Για να δημιουργήσω τα Καλοκαιρινά αρώματα DKNY, εμπνεύστηκα από τους τόπους, τους ήχους και την ενέργεια της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι και συνδύασα νότες με μια σύγχρονη, αστική χροιά με αυτές που είναι βασικές στα αρώματα DKNY. Δημιουργήσαμε καλοκαιρινά αρώματα που είναι πολυδιάστατα ενώ παραμένουν πιστά στο όνομα DKNY», λέει η Trudi Loren, Αντιπρόεδρος, της Corporate Fragrance Development Worldwide, Aramis and Designer Fragrances.

Το άρωμα ξεκινά με ένα παιχνιδιάρικο πάντρεμα της φρεσκάδας του Μανταρινιού και του Ροδιού, τονισμένης με νότες αισθησιακής Πράσινης Παπάγια, μια σέξι, γεμάτη ενέργεια εισαγωγή που αποτυπώνει τον αυθορμητισμό του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη. Η καρδιά του αρώματος συνεχίζει την αποπλάνηση των αισθήσεων με ένα γεμάτο στιλ μπουκέτο Πορτοκαλανθών και Μανόλιας δεμένα με Φύλλα Φλαμουριάς. Οι νότες εναλλάσσονται σαν ένα αεράκι καθαρής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Στη βάση οι νότες από Μόσχο και Λευκό Κεχριμπάρι αναδύονται αβίαστα σαν τις χρυσές αχτίδες του ήλιου και σας συνοδεύουν σε όλες τις αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.