Ξαναβρείτε τη λάμψη σας

Ξαναβρείτε τη λάμψη σας

Λιγότερες κηλίδες, περισσότερη λάμψη πιο νεανική επιδερμίδα με τον Ορό Λάμψης Kώδικας Nεότητας της L' Oreal Paris.

Η εμφάνιση δυσχρωμιών στην επιδερμίδα του προσώπου (ερυθρότητα, κηλίδες, πανάδες) συνεπάγεται μείωση της φωτεινότητάς της. Καθώς οι κηλίδες απορροφούν το φως, η επιδερμίδα αρχίζει να δείχνει λιγότερο ομοιόμορφη και λιγότερο φωτεινή. Ως αποτέλεσμα, καταλήγει να χάνει τη νεανική της όψη.

Εμπνευσμένη από τις γνώσεις της στην επιστήμη των γονιδίων, η L' Oréal αναπτύσσει την τεχνολογία LUMI-GEN: ρυθμίζει το χρωματισμό των κηλίδων για να περιορίσει τη δημιουργία νέων και να ελαττώσει τις υπάρχουσες. Η ιριδίζουσα υφή του περιέχει μεταλλικές ακτίνες που αντανακλούν καλύτερα στο φως και χαρίζει στην επιδερμίδα μια νέα πηγή λάμψης.

Η ανάλαφρη σύνθεσή του ορού Κώδικας Νεότητας Λάμψη, διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα αφήνοντας την πιο φωτεινή και απαλή. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν με εύκολη χρήση για ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας σε καθημερινή βάση. Ανακαλύψτε τη λεπτή αισθαντικότητα που χαρίζει η υφή ενός ορού. Απορροφάται άμεσα και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.