Γίνετε μία… Signorina

Γίνετε μία… Signorina

Το άρωμα του οίκου Salvatore Ferragamo, Signorina είναι ο εορτασμός των νεαρών κομψών κοριτσιών, με σοφιστικέ, διακριτικά «αναιδή» και δροσερό χαρακτήρα.

Μια νέα δημιουργία που αποτυπώνει απόλυτα το κομψό ιταλικό στυλ του οίκου Salvatore Ferragamo, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στον οίκο Salvatore Ferragamo και τις σύγχρονες νεαρές δεσποινίδες, πάντα μοντέρνες, δημιουργικές και «αυθάδεις».

Signorina, ένα γλυκό και σικάτο ιταλικό όνομα, που κυριολεκτικά σημαίνει νεαρή γυναίκα! Κομψή, πραγματική Ιταλίδα, δροσερή και γεμάτη όρεξη για ζωή. Λουλουδάτο, φρουτώδες και οριεντάλ το άρωμα πήρε υπόσταση από τις αρωματοποιούς Sophie Labbé και Juliette Karagueuzoglou.

Η ελαφριά παιχνιδιάρικη νότα της σταφίδας, γίνεται πιο πικάντικη από την παρουσία του ροζ πιπεριού και προσδίδει ένα πιο «αναιδή» χαρακτήρα στα φυτικά συστατικά της κορυφής του αρώματος. Η δημιουργική λουλουδάτη καρδιά, είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης του δροσερού γιασεμιού, της παιώνιας και του θηλυκού και σικάτου τριαντάφυλλου και τέλος, η ελαφριά υφή της πανακόττας, σε συνδυασμό με το musk και το προκλητικό ξυλώδες πατσουλί, προσδίδουν στο άρωμα την απόλυτη ιταλική κομψότητα και το κάνουν απλά ακαταμάχητο.