Idealia της Vichy: το νέο θαύμα της κοσμετολογίας

Idealia της Vichy: το νέο θαύμα της κοσμετολογίας

Η ιδανική επιδερμίδα δεν είναι άπιαστο όνειρο. Για αυτό φρόντισαν οι επιστήμονες της Vichy, οι οποίοι δημιούργησαν τη νέα κρέμα ημέρας Idealia, μια φροντίδα λάμψης και λείανσης ικανή να αποκαταστήσει την υγεία της επιδερμίδας σε κάθε επίπεδο, κύτταρο προς κύτταρο

Τα εργαστήρια της Vichy, συνεχίζοντας την εξειδίκευσή τους στην αντιγήρανση, διεξήγαγαν μια παγκόσμια ποιοτική έρευνα, άκουσαν τις ανάγκες των γυναικών και κατέληξαν σε ένα νέο συμπέρασμα που φαίνεται να απασχολεί τις γυναίκες: την απώλεια της ιδανικής επιδερμίδας. Μιλώντας με τις γυναίκες από όλο τον κόσμο και ερευνώντας την σχέση τους με την επιδερμίδα τους εντόπισαν ότι ο χρόνος που περνάει, το στρες, η κούραση και οι περιβαλλοντικές συνθήκες, ταλαιπωρούν την επιδερμίδα, σταδιακά χάνει τη λάμψη της και γίνεται πιο ευαίσθητη ενώ αποκτά ανομοιογένεια και εντονότερες δυσχρωμίες. Μέρα με τη μέρα, αυτά τα προβλήματα γίνονται όλο και πιο ορατά, και η ανάγκη για αναζωογόνηση και ανανέωση της επιδερμίδας είναι όλο και πιο έντονη.

Το φιλί της ζωής, λοιπόν, έρχεται να δώσει στο πρόσωπο η νέα κρέμα ημέρας Idealia της Vichy. Με την αποκλειστική της σύνθεση και τα 3 χρόνια ερευνών, η Idealia κάνει το όνειρο για ιδανική επιδερμίδα πραγματικότητα. Στη σύνθεσή της πρωταγωνιστεί η Κομπούχα, ένα μοναδικό φυσικό ενεργό συστατικό, αναγνωρισμένο εδώ και αιώνες στην κινέζικη φαρμακοποιία για τις αναζωογονητικές ιδιότητές της. Αποτελεί ένα εκχύλισμα τσαγιού που περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό συστατικών που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χημικά. Αποκτήθηκε με τεχνικές βιοτεχνολογίας που διατηρούν τις φυσικές της ιδιότητες, καθιστώντας την έτσι μια σπάνια και πολύτιμη δραστική ουσία από ΑΗΑ + Βιταμίνες + Πολυφαινόλες που έχει σαν αποτέλεσμα ένα υγιές δέρμα σε βάθος- με δυο λόγια, την ιδανική επιδερμίδα.

Με την Idealia της Vichy θα δείτε το πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται*, σε 1 μήνα η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, το ανάγλυφο αποκτά ομοιογένεια με λιγότερο ορατούς πόρους κατά 21% και η απόχρωση γίνεται ομοιόμορφη με σταδιακή μείωση των κηλίδων και των ευρειαγγείων. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται- όπως ακριβώς ονειρεύεστε την ιδανική επιδερμίδα.

*Κλινική μελέτη σε 57 γυναικες