Femme Fatale - ένας νέος πειρασμός από τη Molton Brown

Femme Fatale - ένας νέος πειρασμός από τη Molton Brown

Βυθιστείτε σε έναν τέλειο παράδεισο στις αποχρώσεις του ροζ με την νέα, ιδιαίτερα αισθησιακή συλλογή της Molton Brown paradisiac pink pepperpod. Η νέα αυτή Femme Fatale είναι για τους τολμηρούς.

Οι σπόροι του παραδείσου, όπως αποκαλούνται παραδοσιακά οι καρποί του πιπεριού, λεγόταν ότι φύτρωναν μόνο στην Εδέμ κι έπρεπε να συλλέγονται καθώς κυλούσαν στα ποτάμια που έβγαιναν από τον παράδεισο.

Το εκχύλισμα ροζ πιπεριού παράγεται από τους σπόρους του Βραζιλιάνικου δέντρου ροζ πιπεριού. Σε συνδυασμό με τα αρωματικά έλαια του αφρικανικού τζίντζερ, του πατσουλί και του ροζ πιπεριού από το Reunion Island, αυτή η ζεστή, γλυκιά και ιδιαίτερα πικάντικη συλλογή θα σας χαρίσει σαγηνευτικό και άρωμά που είναι έντονο, και εκπέμπει δυναμισμό και τόλμη.

Το Paradisiac pink pepperpod bath & shower –γεμάτο με λοβούς ζεστού ροζ πιπεριού από τον Κόλπο της Γουινέας- καθαρίζει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, ενώ επαναφέρει την ενέργεια σας. Ο συνδυασμός των πικάντικων αρωματικών ελαίων και του ελαίου ροζ πιπεριού είναι ένας αξέχαστος και διεγερτικός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Για μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία στο μπάνιο, το Paradisiac pink pepperpod bathing milk είναι ένα καθαριστικό bathing milk με πλούσιο άρωμα που αναζωογονεί, ξαναζωντανεύει και ενυδατώνει –ιδανικό για βραδινή χαλάρωση. Το body lotion ολοκληρώνει την απόλαυση μετά το μπάνιο είτε είναι πρώί είτε βράδυ.