Stella Summer Rose: το νέο, καλοκαιρινό άρωμα της Stella McCartney

Stella Summer Rose: το νέο, καλοκαιρινό άρωμα της Stella McCartney

Πάντα βασισμένο στο αγαπημένο της λουλούδι, το τριαντάφυλλο

Πρωί, σε έναν κήπο γεμάτο ανθισμένα τριαντάφυλλα. Ένα δροσερό αεράκι περνάει από τα ανοιγμένα πέταλά τους και η ευωδιά τους αναδύεται τρυφερή, φινετσάτη, σαγηνευτική. Ο ήλιος ανεβαίνει και οι αχτίδες του χαϊδεύουν το γυμνό δέρμα.

Έτσι περιγράφει την έμπνευσή της για το καινούριο, limited edition άρωμα Stella Summer Rose η διάσημη σχεδιάστρια. Αυτή η μεθυστική ευωδιά και ο αισθησιασμός μεταμορφώνονται σε ένα από τα πιο όμορφα ελιξίρια του καλοκαιριού. Στα πρώτα δευτερόλεπτα ξεπροβάλλουν λαμπερές νότες παγωμένου λεμονιού και πράσινου μήλου, που σύντομα δίνουν τη θέση τους στα τριαντάφυλλα και την παιόνια ενώ στο βάθος, νότες από κεχριμπάρι υπάρχουν για να θυμίζουν τη οικεία ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου.

Όσο για το design, τις σχεδόν αρρενωπές γραμμές του vintage μπουκαλιού απαλύνουν τα ροζ τριαντάφυλλα τα οποία βρίσκουμε και πάνω στο κουτί του Stella Summer Rose αλλά τρισδιάστατα- μια δημιουργία προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως μας έχει συνηθίσει με κάθε της δημιουργία η Stella McCartney.